Новини про зірок
Подобається

«Так че ти, бл*дь, понаїхав сюди?»: Притула різко висловився в Мережі

14/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Так че ти, бл*дь, понаїхав сюди?»: Притула різко висловився в Мережі

Відомого гумориста та телеведучого Сергія Притулу розлютило ставлення до приїжджих у столицю, передає Корупція.Стар

Тож Притула висловив свою думку щодо недоброзичливих корінних киян і опублікував це на своїй сторінці в Фейсбук.

До цього його підштовхнули обговорення того, чи можуть не корінні жителі столиці вирішувати чи перейменовувати вулицю чи ні.

У своєму дописі Сергій згадав і одну історію, яка трапилась колись з ним на Хрещатику:

"Я ж з Тернопільської області, так воно з молоком матері". Поруч стояв ханыга, на вигляд років 60. Класичний вигляд "ніщєброда": пропитий, в старих обносках, цигарка в зубах. І цей герой, на якого я б не звернув уваги, тоді сказав мені шикарні слова: "Так че ти, бл*дь, понаїхав сюди? Сидів би в своєму Тернополі". Так я вперше познайомився з відношенням еліти з пропискою до тих, хто "понаїхав", — розповів Притула. 

Український ведучий зазначив, що він рідко зустрічає корінних киян. Серед сорока працівників на радіо, де працював і Притула, було тільки шестеро киян. 

"Я пам'ятаю розмови з киянами у 2005-2007 роках. "Що? Зарплата в 400$ в місяць? Я що, пропаща?". А ми, понаїхали, орали і за 300 і за 250. Билися, вигризали, демпингировали, піднімали, розштовхували ліктями. Ми створювали конкурентне середовище. В якій ви, корінні кияни, не бажали возитися. Воно і зрозуміло. Є житло, є підробіток там-сям, матуся, яка нагодує. Ну, ви ж не л*хі, щоб пахати за копійки. А ми пахали. І не на одній роботі", — зазначив Притула. 

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

"І я не засуджую! Я не кажу, що ліниві. Я не проявляю агресії! Ніфіга ні разу! Я просто закликаю ставитися з повагою до нас, тих, хто "понаїхав". Тому що ми, по-перше, зняли з ваших голів багато геморою в сенсі чорної роботи, а по-друге, кияни, ми своєю працею заслужили право впливати на процеси в цьому місті. Навіть якщо без прописки. Просто нас багато. Дуже. Ми — це няні в пологових будинках і таксисти, ми — це військовослужбовці за контрактом та менеджери, в яких склався кар'єрний ріст, ми — це телеведучі та солісти популярних груп. І ми не претендуємо на ваше право називатися киянами. Ми — мешканці Києва", — підсумував шоумен.