Зіркові скандали
Подобається

«Вляпалась у міжнародний скандал»: Люди починають скаржитися на роботу Анджеліни Джолі

11/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вляпалась у міжнародний скандал»: Люди починають скаржитися на роботу Анджеліни Джолі

Голлівудська зірка Анджеліна Джолі опинилася в центрі міжнародного скандалу. Про це повідомляє Intermedia, передає Корупція.Стар


Як відомо актриса вже 20 років є послом доброї волі ООН. При цьому Верховний Комісар ООН у справах біженців отримав кілька десятків скарг на неналежну поведінку працівників пунктів з надання допомоги нужденним в Азії, Африці і на Близькому Сході. Ці пункти якраз і знаходяться у веденні Джолі.

Всі скарги подавалися протягом останнього року. У скарзі йдеться про неповнолітніх потерпілих. Вже скоро відбудеться екстрене засідання, на якому і буде проведений розбір того, що сталося.

До речі, актриса і режисер Анджеліна Джолі не прийшла ні на церемонію «Оскар-2018», ні на афтепаті, де зібралася величезна кількість знаменитостей. Близько знайомі артистки стверджують, що вона просто могла образитися на представників Кіноакадемії.

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя

ЗМІ припускають, що актриса ображена на своїх друзів з Кіноакадемії через те, що її нова картина «Спочатку вони вбили мого батька» не ввійшла в шорт-лист «Оскара».