Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 12 березня 2018 року

11/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 12 березня 2018 року

Овен

День буде яскравий і насичений подіями. Під вечір ви будете відчувати втому. А ось для нових знайомств період не дуже вдалий. Будьте терплячі до коханої людини, навіть якщо вона почне вас дратувати.

Телець

Життя буде ставити перед вами завдання, які доведеться вирішувати в терміновому порядку. Це відніме у вас багато часу і сил. А ось на любовному фронті справи будуть набагато краще.

Близнюки

Прийняти будь-яке рішення буде нелегко. Все, над чим ви останнім часом працювали, може виявитися на грані зриву. Але, якщо ви поставитеся до цього по-філософськи — все налагодитися само-собою.

Рак

Будьте обережні на дорозі і при вживанні спиртних напоїв. У спілкуванні проявіть активність. Можливо, доведеться підняти старі зв'язки.

Лев

Отримуйте задоволення від життя. Сходіть в театр, в кіно або на будь-який розважальний захід. Це піде на користь і вам, і вашим близьким.

Діва

Постарайтеся розрахуватися за боргами, якщо вони у вас є. А взагалі, ви можете здорово досягти успіху сьогодні. Особливо, якщо справи стосуються контактів і домовленостей.

Терези

Не беріть кредитів і не давайте грошей у борг. З обіцянками теж будьте обережніше. Обставини можуть скластися так, що ви не зможете їх виконати. Прикро, однак …

Скорпіон

Будьте обережні з алкоголем і малознайомими людьми. Ви ж не знаєте, що у них на думці, і можете стати жертвою підступного наміру.

Стрілець

У вас буде дуже-дуже багато роботи. Але незважаючи ні на що, ви з усім впораєтеся, якщо правильно складете робочий план.

Козеріг

День символізує ясність. Кожен отримає свою відплату за справи, скоєні раніше.

Водолій

Візьміть тайм-аут. Пробіжитеся по магазинах і зустріньтеся з людьми, яких давно не бачили.

Риби

Хто працює — той їсть. Якщо вдень у вас буде багато роботи, то ввечері ви зможете розслабитися і повеселитися з друзями.