Новини про зірок
Подобається

«Для мене це велике чудо…»: Світлана Лобода нарешті розповіла всю правду про другу вагітність

11/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Для мене це велике чудо…»: Світлана Лобода нарешті розповіла всю правду про другу вагітність

Сотні пліток і сотні думок завжди викликала у нас співачка Світлана Лобода. Яскрава і харизматична вона любить привертати до себе увагу не лише знаменитих чоловіків, але і глядачів, передає Корупція.Стар


Десятки ЗМІ обговорюють особисте життя артистки, а цікавий стан Світлани став зараз темою номер один у пресі. Попри таку наполегливість і пристальну увагу до своєї персони, Лобода не спростовує і не підтверджує ці чутки. Так було до недавна. Учора на вручені однієї з премій у Кремлі, співачка Світлана Лобода заявила, що йде у тривалу відпустку. Зірка подякувала своїм шанувальника та глядачам за теплу підтримку, а організаторам за чудову премію. Також не оминула увагою і свою вірну команду.

"Сьогодні я б хотіла сказати "дякую" своїй команді, яка на протязі стількох років зі мною працювала. Цей рік був наповнений яскравими подіями і в моєму житті він став знаковим."

Світлана пообіцяла, що скоро повернеться і підготує для своїх палких шанувальників нове шоу і запише альбом.

"Я йду в невелику відпустку Щоб записати для вас новий альбом і підготувати абсолютно нове шоу, яке ми покажемо вже в жовтні"

Також Світлана зважилася розповісти про свою другу вагітність.

"А також я йду, щоб підготуватися до найважливішої події в житті кожної жінки народження малюка Для мене це велике чудо і я вдячна небу за цей подарунок, а вам, за вашу любов і ваше визнання! Уже в червні, знову стою, знову на концертах. Ваша Loboda" заявила співачка.

На фото якими Лобода доповнила свій допис в Інстаграм вже добре помітно невеликий животик. А прозора сукня дала змогу шанувальникам і підписникам розгледіти округлий животик артистки. Варто зазначити, що імені майбутнього батька Світлана так і не назвала. Жінці неодноразово приписували роман зі солістом гурту Rammstein Тілем Ліндеманом, та цього виконавиця так і не підтвердила.

Нагадаємо, що у Світлани Лободи уже є донечка Єва від колишнього чоловіка і хореографа Андрія Царя. Пара розійшлася після чотирьох років спільного життя. Як розповідала Світлана, Андрій не зміг добре забезпечити їхній матеріальний статок і зірці довелося самостійно заробляти на сім'ю. Зараз у них чудова донечка і участі батька у житті малої Єви вона не перешкоджає.

сегодня я хочу поблагодарить своих поклонников, зрителей, организаторов премии Браво , мою команду, которая напротяжении стольких лет со мной ? этот год был наполнен яркими событиями и в моей жизни он стал знаковым Я ухожу в небольшой отпуск… Чтобы записать для вас новый альбом и подготовить абсолютно новое шоу, которое мы покажем уже в октябре. А также я ухожу, чтобы подготовиться к самому важному событию в жизни каждой женщины…рождению малыша ☺️ Для меня это большое чудо … и я благодарна небу за этот подарок, а вам, за вашу любовь и ваше признание! Уже в июне , снова в стою, снова на концертах Ваша Loboda❤️ @natellakrapivina @lobandaaa @ramazzotti_eros @russkoe_radio #певицагода#лучшийальбом ?‍♀️

Публикация от LOBODA❤️ (@lobodaofficial)