Тренди
1

Модні кардигани осені 2018: головні тренди сезону

10/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Модні кардигани осені 2018: головні тренди сезону

Цей предмет одягу користується особливою популярністю серед прихильників міського стилю. Об'ємні трикотажні або в'язані кофти, що називаються кардиганами, стали невід'ємною частиною нашого гардеробу, тому недивно, що дизайнери приділили їм свою увагу. Попереду осінь, а значить прийшов час придивитися до того, що пропонується, передає Корупція.Стар

Коли йде літо, з ним йде не лише тепло, але і яскраві відтінки живої природи. Продовжити чарівність і хоч якось утримати цей фейєрверк фарб пропонують нам Lacoste і Leonard. Але їх моделі такі привабливі не лише за рахунок строкатих кольорів, використання незвичайних малюнків викликає куди більший інтерес.

Популярне:"Щастя не буває багато":Тіна Кароль привідкрила завісу особистого життя


Роздивляючись колекції, в першу чергу, впадає у вічі різноманітність ідей. Пропоновані моделі від Naeem Khan і Ksenia Knyazeva важко назвати одягом для прогулянок, в таких кардиганах не соромно з'явитися і на урочистому заході. Але головна перевага кардигана, це те, що він дарує відчуття тепла і затишку його власниці.

Прямий силует, широкі рукави, великі кишені — в таких моделях від Oscar de la Renta і Anastasia Romantsova вам буде комфортне у будь-яких погодних умовах.