Новини про зірок
Подобається

«Просто кінчені с*ки!»: Полякова емоційно висловилась у Мережі

09/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Просто кінчені с*ки!»: Полякова емоційно висловилась у Мережі

Популярну співачку Олю Полякову обурює бездіяльність комунальних служб, передає Корупція.Стар.

Свято весни Оля Полякова зустріла в розпачі. Артистку жахливо розлютили київські комунальники. Вчора знову протік дах будинку, в якому живе співачка. Оскільки її квартира знаходиться на останньому поверсі, то від потьоків серйозно постраждали стеля і стіни в спальні, коридорі та на кухні Полякової.

«8 березня сьогодні не задалося ніхр*на, тому що у мене в черговий раз тече дах. До кого звертатися? До мера? До Кличка, до Порошенка? Тому що ЖЕК не працює!.. Мене посилають до чортової матері вже 10 років поспіль! У них немає грошей… Ви розумієте, що це значить? Що вони можуть всіх піднімати на одному місці і крутити!» — обурюється співачка у відеозверненні, яке виклала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Популярне: «Важка втрата і конфлікт з Ніною Матвієнко…»: Як зараз живе переможець першого «Голосу», Іван Ганзера

Співачка підкреслює, що через такі потьоки їй доведеться робити ремонт, який обійдеться приблизно в $200 тис.

Ольга стверджує, що вона й сама могла б відремонтувати весь дах будинку. Але їй не дозволяють це зробити комунальники. При цьому самі вони не збивають бурульки і не чистять сніг, що накопичується на прогнилому, за словами артистки, даху.

«Вони с*ки! Просто кінечні с*ки! Запам'ятайте люди: немає жодних державних грошей, є тільки гроші платників податків. Вони повинні звітувати: куди вони дівають наші гроші… з цим треба боротися, тому що так жити не можна… Це маячня, це пекло, це скотство і приниження… В Європу ви хочете? В ж*опу ви хочете! Ви поки не змінитеся в башці своїй, вас ніде не чекають!», — емоційно заявила Полякова.