Новини про зірок
Подобається

Один з найсексуальніших співаків української естради: Куди подівся і чим займається зараз Василь Бондарчук

08/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Один з найсексуальніших співаків української естради: Куди подівся і чим займається зараз Василь Бондарчук

Один з найсексуальніших співаків української естради Василь Бондарчук вже давно не з'являється на екранах наших телевізорів, передає Корупція.Стар

Так, куди подівся молодий і талановитий виконавець?

Сам Василь родом з Київщини зі сім'ї музикантів. Прізвище у співака не запозичена зі світу російського кінематографа, воно справжнє, справжнє і своє від батьків, за що сам Бондарчук дуже вдячний рідним. Початок співочої кар'єри Василя Бондарчука припало на 2000 роки, тоді ще його продюсером був Юрій Нікітін. Разом вони швидко завоювали світ шоу-бізнесу, Василь припав до серця українським шанувальникам, точніше шанувальницям. Чорнявий красень з легкою небритістю, його пісні луна всюди й не одноразово трималися на перших сходинках хіт-парадів.

Та, щось пішло не так! Співпраця з Нікітіним припинилася і поступово про співака забули. Як зізнається співак, що часом не легко доводиться без продюсера. Особливо, коли тебе покидають і йдуть геть.

"Ми потисли один одному руки, закінчивши й робочі стосунки, й узагалі будь-яке спілкування. Я продовжую спілкуватися з проектами Юрія Нікітіна, але з ним самим не спілкуюся",- розповів співак.

Популярне:"Фатальна жінка в українському кіно": Анастасія Карпенко — нова зірка українського кінематографутті

Але це додало артисту нових сил і тепер Бондарчук зізнається, що головним його досягненням сім'я. Василь разом з молодою дружиною, співачкою Катериною Веласкес, виховують маленьку донечку Аріану-Селесту. 

Його маленька донечка стала і підтримкою, і розрадою для співака. З її народженням Василь придбав багато нових батьківських навичок і тепер без проблем може і заплести косичку, і переодягнути лялечку, і пограти в "свято" Малятко вміло знаходить підхід до зіркового тата: Нещодавно випрошувала у мене чергову ляльку. Я заперечив:" У тебе їх вже 25 штук? "Дочка заплескала віями:" Як же, тато, треба обов'язково купити ляльку Кена! Дівчаткам Барбі нудно без хлопчика"- сміється співак і додає, що він не тільки чоловік і тато, але і аналітик жіночої поведінки зі стажем, бо має у дома таких двох чарівних красунь. 

Своїх дівчат називає "молодшенька" і "старшенька". У них така різниця в віці, а поведінка однакова. Обидві примхливі, непередбачувані і по-хорошому наївні.