Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 9 березня 2018 року

08/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 9 березня 2018 року

Овен

Зірки сприятимуть здійсненню ваших фінансових планів. Зміна місця роботи в цей день призведе до поліпшення матеріального становища.

Телець

У ваших руках не буде великої суми. Працюйте на перспективу. Вірно спрямована фінансова політика незабаром принесе хороші доходи. Причиною проблем в сім'ї стане відсутність грошей.

Близнюки

Вам не вистачає здорового глузду. При купівлі речей враховуйте їх функціональність. Зовнішня привабливість може бути оманливою.

Рак

Грошей буде достатньо. Наведіть порядок у своїй бухгалтерії. Будьте готові до спілкування з податковою. Не беріть хабарі.

Лев

Більшість заробленого піде на погашення невідкладних рахунків. Не беріть на себе відповідальність за чужі гроші. На самотніх чекає доленосна зустріч.

Діва

Займіться переоснащенням житлового приміщення. Викиньте з дому старий мотлох. Не купуйте побутову техніку. Багато турбот принесуть діти і хворі члени родини.

Терези

Ніщо не буде перешкоджати вашому фінансовому успіху. Дійте сміливо. Зовнішні обставини сприятимуть збагаченню. Чекайте приємні новини і зустрічі.

Скорпіон

Не варто дозволяти стороннім втручатися у ваші фінансові справи. Ставтеся критично до порад. Займати людям гроші не слід. Ваш вибір з практичної точки зору можуть не брати оточуючі.

Стрілець

Рідні зажадають матеріальної підтримки. Навантаження на ваш гаманець зросте. Додаткового прибутку не очікується.

Козеріг

Намагайтеся не допустити значних втрат. Удача в фінансових питаннях в цей день буде супроводжувати вас.

Водолій

Через недбалість партнерів по бізнесу ви позбудетеся додаткового прибутку. Намагайтеся не втрачати матеріальної незалежності. Чи не стримуйте своїх почуттів.

 

Риби
Вас буде турбувати обмеження в фінансах. Ця обставина сковувати ділову активність. Близько підтримають вас.