Новини про зірок
Подобається

«Ви викрали дитину, щоб здати його на органи»: Стало відомо, чому Андрій Данилко не спілкується з рідною сестрою

02/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ви викрали дитину, щоб здати його на органи»: Стало відомо, чому Андрій Данилко не спілкується з рідною сестрою

Андрій Данилко відомий багатьом в образі епатажної співачки Вєрки Сердючки. У житті артист сильно відрізняється від свого сценічного персонажа і рідко дає інтерв'ю, передає Корупція.Стар

Артист Андрій Данилко вважає за краще не говорити про особисте життя і рідко дає інтерв'ю — він веде досить закритий спосіб життя і є досить скромною людиною, що сильно відрізняє його від образу на сцені.

Зовсім недавно Андрій все ж вирішив зробити виняток і дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про особисте життя. Так, 44-річний артист досі не одружився. Він зазначає, що дуже хоче сім'ю та дітей, але поки що не зустрів жінку, в яку б закохався.

Популярне: А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає в повсякденному житті

Також Данилко розповів про жахливий інцидент, який зіпсував його відносини з сестрою Галиною. Артист хотів допомогти своєму племінникові і синові Галини і поклав його на лікування в лікарню, а рідна сестра звинуватила Данилко у викраденні дитини.

«У неї в якийсь момент — при тому, що у нас завжди були добрі стосунки — стався якийсь заскок. Відчув, що у мого племінника Вані, якась проблема зі здоров'ям. І оскільки Галя в спілкуванні з людьми не врівноважена, відразу починається скандал, я його взяв і поклав в лікарню на обстеження. Але їй не сказав, в якій лікарні, щоб вона не нашкодила Вані. Я на телефоні, там лікарі, і ось я на студії. Дзвінок, міліція приїжджає за мною на студію. Вони мене впізнали, кажуть: "Андрій, нам надійшла заява від вашої сестри, що ви вкрали дитину, щоб здати його на органи», — з жахом згадує Андрій.