Новини про зірок
Подобається

«Вона просто обезбашена копія своєї мами»: Тільки погляньте на старшу дочку Олени Кравець, неймовірна красуня!

28/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вона просто обезбашена копія своєї мами»: Тільки погляньте на старшу дочку Олени Кравець, неймовірна красуня!

Днями старшій доньці Олени Кравець виповнилося вже 15 років. Що відомо про дівчину розбиралася редакція Корупція.Стар

Олена Кравець мама трьох чудових дітей. У 2016 році у гумористки народилася двійня: хлопчик Ваня і дівчинка Катя. Жінка зі своїм чоловіком Сергієм, з яким вони в шлюбі вже 16 років, пишаються малюками і часто діляться фотографіями і досягненнями своїх дітей. Але щасливі батьки не забувають і про старшу доньку — Машу.

24 лютого дівчині виповнилося 15 років. Олена на сторінці в Інстаграм поділилася фотографією дочки і розповіла, що для неї цей час пролетів як один день.

15 сьогодні моїй модниці :)) Як одну мить всі ці роки-вжжжік !!! Любимо тебе, наш Мішечок!

Домашнє прізвисько «Мішечок» батьки дали дівчинці недаремно. Виявилося, що Маша мріє стати стилістом і дизайнером. Батьки таке рішення дочки підтримують, не дивлячись на те, що Олена неодноразово хотіла, щоб дівчина знімалася в проектах «Кварталу-95»

«Я підтримаю будь-яке її рішення, головне, щоб їй подобалося і очі горіли. Взагалі ми з чоловіком дозволяємо Маші відриватися. Вона ще в тому віці, коли можна здійснювати безбашенні вчинки. Я просто пам'ятаю своє дитинство, коли мені це все забороняли, тому я не сувора мама »

Дівчина теж веде сторінку в Інстаграм, на якій вже більше 8000 передплатників. Маша часто дивує своїми екстравагантними образами і змінами іміджу. Дівчина не боїться експериментувати зі своєю зовнішністю і пофарбувала волосся в яскраво рожевий колір. Не дивлячись на це багато хто відзначає, що вона дуже схожа на свою маму. Сама Олена розповідає, що дочка завжди її попереджає про нові зміни.

«Навіть якщо вона фарбує волосся в синій, рожевий, зелений кольори — я її не зупиняю. Послухайте, коли ще, якщо не в цьому віці, таке можна зробити?»

Останнім часом Маша часто подорожує і ділиться з шанувальниками своїми враженнями. За останній рік вона встигла побувати в Лондоні, Нью-Йорку, Ризі, Парижі.

 

Популярне: Екс-дружина Потапа чекає третю дитину. Хто ж батько?

 

 

 

 

 

 

W/ @babygirlen ? #emilushabday ?

Публикация от Mashuka?‍? (@ma_kravets)

 

 

 

 

 

@viktor_kvashenko birthday party? Love u bf ❤️ #party#bestfriends#partynight

Публикация от Mashuka?‍? (@ma_kravets)

 

 

 

 

 

В синем небе тонут звезды…? #kiev#mycity#evening#goodvibes#ukraine#bigcitylife

Публикация от Mashuka?‍? (@ma_kravets)

 

 

 

 

 

Stockholm ??❤️ #travel#city#swiden#todes#todeskiev

Публикация от Mashuka?‍? (@ma_kravets)