Зіркові скандали
Подобається

«Дивлюся і соромлюся…»: Андрій Данилко в прямому ефірі накинувся на Вакарчука

28/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Дивлюся і соромлюся…»: Андрій Данилко в прямому ефірі накинувся на Вакарчука

Популярний український співак Андрій Данилко в ефірі одного з українських телеканалів зробив гучну заяву про зірок, які хочуть опинитися в політиці, передає Корупція.Стар

З наближенням виборів в крісло Президента України все більше виникає чуток про те, що багато популярних зірок не обійдуть стороною можливість отримати цю посаду. Одним з головних кандидатів називають Святослава Вакарчука, який запам'ятався своїм патріотизмом і виступами під час Революції гідності.

Популярне: Екс-дружина Потапа чекає третю дитину. Хто ж батько?

Але за словами народного артиста Андрія Данилко таке бажання — неприродне. Політикою повинні займатися ті, хто в цьому розбирається. Навіть кандидатура Вєрки Сердючки, його сценічного амплуа, підходить на роль президента більше ніж Вакарчук.

«Мене це не смішить. Я багатьох знаю, і що стосується участі артистів в цьому, ну хлопці, як так можна? Я бачив ролик, де стоїть Славко Вакарчук на тлі якихось книжок, і всі ці жести руками, хай Слава мене простить, але краще співай, пиши пісні, ти ж талановита людина. Я на це все дивлюся і соромлюся. У тебе ж така репутація, ну не псуй собі все цією історією. Я ще розумію, коли у виборах Сердючка — це хоча б прикольно, це скоріше, як стьоб … Це дуже неприродно і я не вірю, і це все таке завчене. Це все не про мене. Я не можу це слухати, цю фальш, і я не розумію, навіщо це йому (Вакарчуку, — ред) потрібно ", — сказав він.