Новини про зірок
Подобається

«Ні одна поразка мене не покладе на коліна!»: Tayanna гучно прокоментувала свою поразку на національному відборі Євробачення

27/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ні одна поразка мене не покладе на коліна!»: Tayanna гучно прокоментувала свою поразку на національному відборі Євробачення

Tayanna написала, що думає про свою другу поразку на національному відборі Євробачення, передає Корупція.Стар


Цього року співачка Tayanna вдруге намагалася стати представником України на пісенному конкурсі Євробачення. Якщо в минулому році артистка пробувала свої сили зі зворушливою і ніжною піснею I Love You, то в цьому році вона підкорила публіку запальною композицією «Леля». Але і в цей раз здобути перемогу в національному відборі їй не вдалося — представником України на Євробаченні-2018 став Melovin.

У своєму блозі співачка відразу ж прокоментувала поразку, зазначивши, що це робить її тільки сильніше.

Популярне: А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає в повсякденному житті

Tayanna прокоментувала свою поразку на нацвідборі Євробачення-2018

«Ні одна поразка мене не покладе на коліна. Я падаю на них тільки від щастя сама. У моєму житті кожен день з'являється те, про що я мріяла і мрію. Це магія … Я зрозуміла цінність людей, які вірять в мене і люблять мене. Я полюбила себе — ту, яку мене не знав ніхто, навіть я. Я знайшла свій шлях і він настільки різнобарвний і наповнений подіями, що я не помічаю темних плям на ньому, а бачу тільки світло і цей світ даруєте мені ви всі. Ви знаєте, хто ви для мене, а я буду вам творити те, що мені дає Бог », — написала співачка.

Ні одна поразка мене не покладе на коліна Я падаю на них тільки від щастя сама В моєму житті кожного дня з'являється те,про що я мріяла і мрію Це магія …. Я зрозуміла цінність людей котрі вірять в мене і люблять мене Я полюбила себе -ту яку мене не знав ніхто навіть я Я знайшла свій шлях і він настільки різнобарвний і наповнений подіями ,що я не помічаю темних плям на ньому а бачу тільки світло і це світло даруєте мені ви всі Ви знаєте хто ви для мене ,а я буду для вас творити,те що мені дає Бог! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (Сорі за помилки і за відсутність ком і крапок -одним оком сплю ) ?

Публикация от TAYANNA (@tayanna_reshetnyak)