Новини про зірок
Подобається

Вся правда про переможця національного відбору MELOVIN-а. Хто насправді ховається за псевдонімом і в кого закоханий 20-ти річний хлопець

25/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Вся правда про переможця національного відбору MELOVIN-а. Хто насправді ховається за псевдонімом і в кого закоханий 20-ти річний хлопець

Вчора стало відомо хто ж удостоєний честі представляти нашу країну на конкурсі "Євробачення-2018". Цим щасливчиком став молодий виконавець MELOVIN. Але хто він і звідки взявся, знають не всі, передає Корупція.Стар.

Костянтин Бочаров (справжнє ім'я хлопця) народився в 1997 році в Одесі. Батьки Микола і Валентина розповідали, що тяга до творчості у хлопця з'явилася з самого дитинства. Він з успіхом закінчив театральну школу, паралельно вступивши до музичної. Але співак незабаром зрозумів, що хоче розвивати свій талант сам і пішов з неї. Костянтин був єдиним хлопцем в шкільному хорі і часто організовував свої міні концерти.

У 2015 році Бочаров вступив до Київського інституту музики, де викладачі відразу відзначили вокальні дані молодого виконавця. Завдяки підтримці вчителів і друзів хлопець вирішив взяти участь в популярному українському шоу «Х-Фактор». Глядачам Костя запам'ятався не тільки своїми музичними даними, але і епатажним зовнішнім виглядом: різнокольоровими лінзами в очах, фарбованим волоссям. У підсумку співак пройшов всі етапи відбору і став переможцем 6-го сезону.

Вже тоді Бочаров виступав під своїм псевдонімом MELOVIN. Хлопець розповідав, що його сценічне ім'я символізує в собі поєднання імені улюбленого дизайнера Олександра Маквіна і свята Хеллоуїн.

"Ідея виходити на сцену з цим ім'ям з'явилася років шість тому. Мені було важливо вийти на сцену як музикант, а не як людина з паспортом", розповідає Костя.

Після закінчення проекту, MELOVIN випускає свою першу пісню під назвою «Не самотня», і стає буквально кумиром мільйонів українців. На своїх концертах хлопець збирав цілі стадіони.

У 2017 Бочаров вирішує взяти участь в національному відборі на Євробачення. Правда дебютна участь в проекті не увінчалася успіхом. Виконавець зайняв 3-тє місце, отримавши 5 балів від суддів і ще менше від глядачів. За очками його обігнали TAYANNA і переможець O.Torvald.

У цьому році співак знову вирішив спробувати свої сили і не прогадав.

 

 

Не дивлячись на те, що він знову отримав від журі 5 балів з 6, глядачі підтримали свого улюбленця, поставивши максимальну оцінку.

«Я згадую виступ минулого року, дивлюся зараз і бачу, що ти дуже виріс. Ти тримав публіку, і це був абсолютно європейській виступ. Нічого зайвого», — прокоментував виступ співака Андрій Данилко.

Тепер MELOVIN відправиться до Португалії, де вже 10 травня представить нашу країну на Євробаченні.

Особисте життя співака після такої перемоги інтригує багатьох прихильниць виконавця. Поспішаємо порадувати, дівчини у зірки немає. MELOVIN зізнавався, що не дивлячись на величезну кількість фанаток, він до цих пір не зміг вибрати свою єдину, і поки вирішив повністю присвятити своє життя музиці.

"В даний момент закоханий тільки в музику. Радий, що знайшов свою любов!"

У Лісабоні хлопець виступить з англомовною піснею «Under The Ladder», в якій він розповідає про поразки, які рано чи пізно призводять до успіху.

 

Популярне: "Іди в п*зду": На фіналі нацвідбору "Євробачення" розгорівся скандал навколо однієї виконавиці