Зіркові скандали
Подобається

«Грь*бані малолєткі»: Відома співачка Тоня Матвієнко накинулася на переможця Нацвідбору MELOVIN

25/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Грь*бані малолєткі»: Відома співачка Тоня Матвієнко накинулася на переможця Нацвідбору MELOVIN

Відома виконавиця Тоня Матвієнко обурила українців своєю реакцією на перемогу MELOVIN, передає Корупція.Стар.

На сторінці в соціальній мережі Інстаграм Тоня виклала свою фотографію з фіналу Національного відбору на "Євробачення -2018". Жінка недвозначно підписала знімок: "Без коментарів", додавши скандальні хештеги: #тількиневін, #катаракта, #грьобанімалолєткі, #продуктстб

Шанувальники співачки бурхливо відреагували на такі заяви, звинувативши артистку в банальній заздрісті і відсутності совісті.

Популярне: "Іди в п*зду": На фіналі нацвідбору "Євробачення" розгорівся скандал навколо однієї виконавиці

"В даному випадку тільки Ви ведете себе як "малолітка", принижуючи іншу людину. Дуже шкода, що в нашій країні є такі  "гнилі "артисти. І я дуже рада, що справедливість все-таки є на світі, і переміг дійсно ТАЛАНТ, а не гроші ","Ну Тоня! У Вас просто немає совісті! Я вважала Вас нормальною дівчиною. Але не тепер. тому що не можна ображати просто так артиста. Заздрість може показуватися не з кращого боку. а, як Ви висловилися "грьобанімалолєткі" теж люди, і у них є своя думка. Негарно"," Катаракта? Ви хоч розумієте про що написали? Не страшно гріх на душу брати? Адже доля може жорстоко відповісти. Противно. "," Я в шоці, як можна такою бути, дуже пишалася вами і любила вас, Тоня, але на жаль це вже в минулому, ну не пройшла ваша "дивно-талановита" Таяна (2 роки поспіль), а Меловін міг ще в тому році пройти, якби не оцінка журі, тому це справедлива перемога !!! ".

Нагадаємо, що виконавиця TAYANNA, за яку судячи з усього і боліла Матвієнко посіла друге місце. У минулому році вона також поступилася першим місцем O.Torvald, а MELOVIN посів третє місце.