Новини про зірок
Подобається

Ще одна несподіванка: На «Голос країни-8» прийде зірка серіалу «Школа»

23/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Ще одна несподіванка: На «Голос країни-8» прийде зірка серіалу «Школа»

Зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер вирішила взяти участь в популярному шоу "Голос країни-8", передає Корупція.Стар 

Вже цієї неділі на телеекрани вийде ефір п'ятих "сліпих прослуховувань". Саме на нього вирішила прийти дівчина, яка виконала роль подружки Лоли — Нати в українському серіалі "Школа". Дівчина розповіла, що вирішила розвивати себе як творчу особистість і не залишатися в одному амплуа, а ще й спробувати виступити в ролі співачки.

"Опачки, хто це у нас тут? Ви чекали найгарячіший випуск" Голос Країни 8 ". Я вирішила ще раз з новими силами прийти на сцену Голосу. Як ви думаєте, повернеться до мене хтось? Якщо так-то хто? "

Популярне: Пам'ятаєте цю запальну дівчину — Марію Рак? Чим зараз займається і з ким створила сім'ю харизматична співачка

Шанувальники акторки побажали дівчині удачі і сподіваються, що її тренером стане Тіна Кароль. У них навіть не виникло думки про те, що дівчина не потрапить в проект.

"Вболіваємо за тебе, головне вірити, і з новими силами в бій)) Тримаємо кулачки!", "Сподіваюся це буде Тіна Кароль і ти пішла до неї", "Всі повернуться. Ти дуже добре і класно співаєш)".

До речі це не перша її участь в цьому телепроекті. Дівчина кілька років тому пробувала себе в дитячій весіі, і навіть увійшла в команду до Наталі Могилевської.