Новини про зірок
Подобається

«Зв’язали й знущалися…»: На шоу «МастерШеф» розгорівся новий скандал

22/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Зв’язали й знущалися…»: На шоу «МастерШеф» розгорівся новий скандал

"Битви чорних" на проекті "МастерШеф діти" мало чим відрізняються від боїв для дорослих конкурсантів, передає Корупція.Стар

Черговий випуск кулінарного шоу вийшов на екрани 21 лютого. Цього разу також не обійшлося без складних завдань та конкурсів.

У першому ж завданні учасникам шоу потрібно було відгадати назву страви та як її приготувати. Капітани команд — Женя Антощук, Марк Левинський і Ярик Вархоляк, повинні були записати рецепт страви з допомогою відеопідказок від учасників минулих сезонів "Мастер Шеф".

У рамках другого конкурсу випуску, учасників відправили у село, де вони мали зібрати усі необхідні продукти. Дітям довелось використати всі свої уміння і таланти. щоб випросити у місцевих жителів провізію.

"Синя" команда перемогла, а ось "червоним" довелося з'ясовувати, хто винен у програші команди і хто понесе за це покарання.

"Червоні" вирішили, що чорний фартух одягне Женя — на їхню думку, дівчина, як капітан, не доклала всіх зусиль для перемоги.

Популярне: А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає в повсякденному житті

Наприкінці випуску відбулася "Битва чорних". Бій пройшов в не дуже комфортних умовах — учасників "підвісили" в сітках. Кожен з них повинен був приготувати своє окреме блюдо, домовляючись між собою, адже тільки один з них мав доступ до плити, а інший — до ножів і т. д.


Підлітки помітно нервували і навіть зривалися скандалили між собою і сварились, але все ж зуміли довести справу до кінця і подати свої страви. У підсумку суддям сподобалися страви всіх трьох учасників, і шоу в цьому випуску не залишив жоден учасник.