Новини про зірок
Подобається

«Зеленський керує імперією, а мені захотілося паузи»: Відверті зізнання Олени Кравець

22/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Зеленський керує імперією, а мені захотілося паузи»: Відверті зізнання Олени Кравець

Єдина жінка і чарівна частина команди "95 Квартал" Олена Кравець стала гостею акторського шоу Анатолія Анатолієвича  "Зе Інтерв`ю", передає Корупція.Стар


Зіркова гостя поділилася своїми роздумами про Володимира Зеленського і розповіла про деталі робити у "Кварталі". 

Несподівані двійнята Олени Кравець

"Ми збиралися заводити другу дитину. Другу дитину, а не дітей. І йшли до цього. 
Я розуміла, що це класний вік і ще одне материнство мені підсилу, і це все усвідомлено, тому що Машине дитинство пролетіло у нас дуже швидко. 

Ми з чоловіком довго йшли до другої вагітності. Коли на УЗД мені сказали, що там двійня, я не могла в це повірити! Це могло трапитися з ким завгодно, тільки не зі мною! Це сон, ущипніть мене. І я дзвоню чоловікові, кажу: 
"Сірий …" 
Він: "що ти була на УЗД ?!" 
я говорю: "Сядь, я прошу тебе". 
"що їх двоє так ?!"
кажу: "Так". 
"Клас! Клас! "
І все і він просто вивів мене з трансу. І почалися ці всі жарти. І якось він перетворював це все в таку легкість. 
Кажу:" Ти не розумієш взагалі .. Сірий, ти не розумієш. Будуть моменти, коли ти будеш забігати в ванну, закривати за собою двері і будеш робити ось так: АААААА! ".

Популярне:А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає у повсякденному житті

У чому феномен Володимира Зеленського

"По-перше, мені здається, він ніколи не зраджує собі і своїм принципам, і тому, у що він вірить. І якщо він вже в щось вірить, то напевно практично не існує способів, щоб подолати перешкоди, пройди крізь терни. Вова — людина серце,  мотор, так би мовити. І мені здається, що велика … ну може не феномен, а талант його нескінченний в тому, що він зумів залишитися творчим, залишитися художником, залишитися автором, писати щось на папері, творити , залишатися наодинці з собою і при цьому керувати великим бізнесом. 

Ну, на сьогоднішній день, я не побоюся цього слова імперією. Тобто якимось чином, я не розумію, як це виходить у нього, в потрібний момент він балансує, між  творчістю і бізнесом. І він вміє це все якось тримати на вагах. ".

Мене хотіли замінити

Таня "VIP Тернопіль" мене замінила. Це не було, як сніг на голову. Ми з хлопцями з "Кварталу" давно підбирали мені заміну. Розуміли, що попереду Юрмала і жіночі образи хтось мусить взяти на себе.

Разом добирали кандидаток. Зупинилися на Тетяні, і це був правильний вибір.

Дівчина переді мною ще довго вибачалася, хоча все це звичайні робочі моменти.
Хотіла відпочити і покинути "Квартал"

Був мемент, коли і справді хотіла взяти паузу. Коли народилися близнюки, мені було дуже нелегко.Необхідно було щонайменше відпочити рік. Однак, щоб зовсім хотіти піти з "Кварталу", такого не було.