«Еталон жіночої краси»: Ольга Сумська приголомшила образом дами з XIX століття. Очей не відвести

20/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Еталон жіночої краси»: Ольга Сумська приголомшила образом дами з XIX століття. Очей не відвести

На СТБ приступили до зйомок багатосерійної костюмованої драми «Кріпостна». Одну з головних ролей виконує Ольга Сумська. Зірка не могла пропустити можливості поділитися процесом зйомки зі своїми підписниками, передає Корупція.Стар


І от на днях Ольга Сумська порадувала своїх шанувальників образом дами з XIX століття. Пишна спідниця і тепла накидка дуже до лиця Олі. Підписники на ура оцінили таке перевтілення акторки і обсипали Сумську компліментами. Окрім того, Ольга Сумська на світлинах позувала не сама. Компанію їй склала Олеся Журавська і Тарас Цимбалюк.

Робота над драмою буде тривати більше року і пройде в наймальовничіших куточках України: садибі Чечеля, замку Вишневецьких, палацово-парковому комплексі «Качанівка», музеї Пирогова у Вінниці, Житомирської обласної філармонії.

Популярне:А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає у повсякденному житті

У серіалі «Кріпостна» мова йде про 18-річну Катерину. Образ головної героїні втілить Катерина Ковальчук. Героїня Катерина красива, розумна і волею своєї хрещеної матері вихована як панянка благородних кровей. Але для всіх оточуючих Катерина — лише чужа власність, кріпосна найбагатшого в Ніжині поміщика Червінського. У боротьбі за свою свободу і право бути щасливою їй доведеться багато чого пережити.

 

 

#крепостная

Публикация от Ольга Сумская (@olgasumska)

 

 

 

#крепостная

Публикация от Ольга Сумская (@olgasumska)