Новини про зірок
Подобається

«В мене був токсикоз …»: Джамала змусила похвилюватися шанувальників за її майбутню дитину

19/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«В мене був токсикоз …»: Джамала змусила похвилюватися шанувальників за її майбутню дитину

Мільйони українців хвилюються та підтримують популярну співачку, переможницю "Євробачення" Джамалу, яка невдовзі має народити свого первістка, передає Корупція.Стар

В соціальній мережі інстаграм, співачка відверто розповіла своїм підписникам, про те, що для неї та її чоловіка Бекіра Сулейманова, вагітність стала найщасливішою подією того року. 

Популярне: Українці обурені: Чоловік і продюсер Ірини Федишин публічно назвав її "дешевкою"

"Виносити і народити людину – це, я вам скажу, велика праця і величезна відповідальність. Я зараз переживаю неймовірні почуття, всередині мене цілий всесвіт! Це відчуття неможливо передати. Бажаю кожній жінці випробувати це щастя!", – говорить Джамала.

Мужчина навіть захотів бути присутнім на пологах, тому що бачив, як за ці місяці страждала його кохана. Джамала поділилася, що для неї цей період став насправді складним, в співачки навіть почався токсикоз. 

"У мене був токсикоз перші два місяці, було складно. Я спочатку сильно схудла, ніколи так мало не важила.  Але в цілому я нормально перенесла цей період. Мені здається, що перепади настрою або якісь дивні бажання – це примхи жінок, які користуються своїм становищем. У мене не було бажання о дванадцятій ночі з'їсти щось екзотичне", — розповіла Джамала.

Зараз співачка, не дивлячись на свій стан, продовжує займатись шоу-бізнесом, залишається тренером "Голосу", навіть виклала новий кліп, який змонтований з моментів її весілля. 

Нагадаємо, що пара одружилась в тому році в Києві.