Новини про зірок
Подобається

«Одна з найцікавіших актрис свого покоління»: Талановита Анна Адамович про своє акторське і особисте життя

16/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Одна з найцікавіших актрис свого покоління»: Талановита Анна Адамович про своє акторське і особисте життя

Цій зеленоокій красуні всього 24 роки, а вона одна з найцікавіших актрис свого покоління. Дебютувала в телемуві, коли їй було ще 15, а мова йде про Анну Адамович, передає Корупція.Стар


Ще в дитинстві Анна проявляла свої здібності до творчості, в школі активно брала участь у всіляких заходах, де потрібно було співати, танцювати або декламувати.

У 2015 році закінчила Київський національний університет культури й мистецтв.

Перший досвід роботи в кіно отримала в 14 років, знявшись в мелодрамі «Головне встигнути» — вона зіграла Лізу, дочка головного героя, примхливу дівчину-підлітка зі своїм уявленнями про життя. Анні довелося зіграти з такими зірками вітчизняного кіно як Олександр Семчев, Олександр Феклістов, Марія Порошина, Катерина Васильєва. Цей досвід дівчина запам'ятала на все життя.

Сьогодні кінокар'єра зеленоокої киянки успішно розвивається. Актриса знялася в таких помітних проектах, як «Нюхач-2», де зіграла стриптизерку Віку, «Клан ювелірів» і «Битва за Севастополь». З 2016-му глядачі побачили актрису в 40-серійній мелодрамі «Мереживо долі», де Анні Адамович дісталася одна з головних ролей. Вона вміло перевтілюється і у легковажну дівчину, і у праведницю. Саме такі якості впевнено ведуть юну актрису до вершини слави. Їй пророкують успіх і визнання.

Популярне:"Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

У актриси дуже насичений робочий графік. Анна каже, що за характером вона гіперактивна і гіперемоційна особистість, до того ж максималістка. Тому всюди встигає і будь-яку роботу робить швидко і якісно. Напевно, тому особисте життя Анни Адамович поки на другому плані. Адже якщо його влаштовувати, то воно повинне бути бездоганним. Проте для цього потрібен час, який для Ані знаходиться у великому дефіциті.

Тому поки молода артистка думає не про заміжжя, а про якісно зіграні ролі. Але кохана людина в Анни, судячи з фотографій на її сторінці Контакті, є. Як стверджує Анна Адамович, вона мріє про подорожі й прагне займатися всім, що допоможе їй стати справжньою зіркою кінематографу. Чого щиро їй бажаємо!