Тренди
Подобається

Б’юті-тренди, про які говоритимуть всі у 2018

15/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Б’юті-тренди, про які говоритимуть всі у 2018

Пора б уже дізнатися, які тренди будуть найгарячішими у 2018 році, і взяти собі декілька на озброєння, передає Корупція.Стар

Акцент на нижню повіку


Минулого року безліч селебрітіз спробували цей тренд на собі. У 2018 він не зменшить оберти, а  стане ще популярнішим. Все, що вам потрібно зробити — це розтушувати тіні або олівець вздовж нижньої лінії росту вій (почніть з синього!).

Підкреслений внутрішній куточок ока


Один дотик кольору до внутрішнього куточка очей — і ваш погляд миттєво освіжиться. Можете використовувати традиційні для цієї зони відтінки шампань і рожевого золота, або ж додати яскравості в повсякденний образ, використовуючи яскравий помаранчевий, рожевий або блакитний.

Вії, як у Твіггі

Трохи злиплі, але щільні і довгі вії — тренд не новий, але саме в 2018-му він переживе небувалий сплеск популярності. Стилісти з макіяжу комбінують павукові вії зі свіжою, природною шкірою. Явний тому приклад — моделі Dior на показі SS18.

Популярне: "Досить симпатичний і привабливий": Тіна Кароль показала свого загадкового шанувальника

Глос

Прозорий глосс на губах — очевидний тренд, який був нашим улюбленцем в 90-і роки. Пора запасатися суперсяючими блисками!

Золоте світіння                                                

Коли Ріанна презентувала свою колекцію макіяжу, всі відразу ж звернули увагу на золотий хайлайтер. Тоді подумали: кому він може підійти? Але через деякий час в Інстаграм  всі побачили його на сотнях блогерів по всьому світу. До них приєдналися редактори і селебріті. У нескінченному потоці голографічності і бузкових хайлайтерів цей здається ковтком свіжого повітря. Вибір за вами — наносити його на вилиці або рухому повіку.