Новини про зірок
Подобається

«Вкрав свою кохану»: Вся правда про Річарда Горна. З ким живе і чим займається епатажний ведучий і хореограф

14/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вкрав свою кохану»: Вся правда про Річарда Горна. З ким живе і чим займається епатажний ведучий і хореограф

Річард Горн один з найбільш епатажних українських хореографів, постановник і художник. Мільйони українців дізналися про його талант завдяки шоу «Супермодель по-українськи», в якому він виступив в якості суворого ведучого. Саме на ньому він знайшов свою справжню любов. Редакція Корупція.Стар дізналася подробиці особистого життя зірки

Річард народився в 1980 році в Запоріжжі. Батьки з самого дитинства дивувалися таланту дитини. Його фігурки з пластиліну були настільки гарними і реалістичними, що подружжя вирішило допомогти синові розвиватися в цьому напрямку і хлопчик захоплюється малюванням. У 17 річному віці він починає цікавитися і хореографією, хлопець відвідує танцювальні студії і поєднує свій талант художника з новим захопленням. Завдяки своєму неосяжній уяві, він створює свої перші ескізи костюмів.

Популярне: "Досить симпатичний і привабливий": Тіна Кароль показала свого загадкового шанувальника

Вже в 20-ти річному віці він представляє запорізькій публіці свою першу постанову-перфоманс «Божевілля простору Я». Річард ніколи не приховував, що його кумиром і ідейним натхненником став Сальвадор Далі. Саме сюрреалістичний стильтза словами Горна, максимально точно дозволяє йому поділитися з глядачем своїм внутрішнім світом.

Постанова виявилася успішною і хлопець вирішує відправитися до Києва, щоб розвиватися і творити ще більше. До речі, його справжнє ім'я не Річард, а Дмитро. Псевдонім настільки прижився до Горна, що про його ім'я майже і не згадують. В українській столиці він продовжує займатися своїми постановами, працює вже з відомим на той час Коляденко і вирішує нарешті створити власний шоу-балет "PopGorn". 

У Києві він показує постанови «Аліса в країні гротеск», «Горохове царство», «Отруєння конструктором». Перфоманси викликали неймовірних успіх, адже він зважився зробити те, на що багато відомих українських хореографів ніколи не вирішувалися. Після цього Річарду посипалися пропозиції про співпрацю від відомих українських зірок і колективів: "t.A.T.u", Ірина Білик, Zombie Boy і, навіть, Ольги Полякової. Його колектив отримав неодноразові нагороди «Кращий балет року».

Величезну популярність хореографу приніс телепроект «Супермодель по-українськи». Туди його разом з Сергієм Нікітюком і Сонею Плакидюк запросили в журі. Так, як для свого балету Річард проводить кастинги особисто, спілкуючись з кожним бажаючим приєднатися, він прекрасно доповнив команду експертів. Дівчата всіх перших трьох сезонів буквально закохувалися в харизматичного ведучого, адже до кожної він міг знайти індивідуальних підхід, підтримати і допомогти порадою. Він навіть став хрещеником для однієї з учасниць 1-го сезону Влади Роговенко.

Проект став для Річарда не тільки сходинкою в кар'єрному зростанні, а й допоміг знайти любов і музу всього свого життя. До проекту про дівчат Горна було майже нічого не відомо, неодноразово ЗМІ публікували його фото з різними пасіями, але це виявлялися лише подруги. Так в 2010 говорили про його роман зі скандальною співачкою Машею Фокіною. Але пара відзначила, що одружуватися не поспішає і в них лише вільні стосунки.

Але на «Супермоделі» Річард ближче познайомився з одним з найкращих українських фотографів Сонею Плакидюк. На той момент дівчина була заручена з іншим. Але постійні спільні поїздки і зйомки під час проекту підштовхували пару до спілкування, і вони зрозуміли, що шукали саме один одного.

— Ми приховували ці стосунки, адже щастя повинно бути тихим, — розповів Річард Горн. — Пам'ятаю, коли побачив Соню, відразу подумав: вона відьма! Руда, зухвала вона миттю розташувала мене до себе.

Пропозицію руки і серця своїй коханій Річард зробив в прямому ефірі в студії шоу «Сюрприз, сюрприз!» .. Це було дійсно ефектно, по-гуцульськи, в українському народному вбранні.

Нажаль для українського глядача, Річард відмовився від зйомок в 4-му сезоні «супермоделей», тому шоу вийшло з іншим ведучим Костянтином Боровським. Горн розповідав, що зйомки забирають надто багато часу, а він все-таки хоче присвятити себе творчості. Зараз Горн продовжує займатися своїм шоу-балетом, малює картини і радує жителів різних міст «Стріт артом», залишаючи малюнки на стінах будівель. Річард розповідає, що малює тільки крейдою, а не балкончиками, вважаючи варварами молодь «яка залишає похабні графіті».

В цьому році Соня з Річардом влаштували собі спільну подорож країнами Європи в пошуках нових ідей для творчості. Зараз вони в Барселоні і діляться з шанувальниками фотографіями зі знаменитого музею Далі. Будемо сподіватися,що роботи кумира додадуть Горну мотивації і натхнення і найближчим часом ми побачимо нові творіння геніального хореографа.