Новини про зірок
Подобається

«Марина трохи старша за мене»: А ви бачили кохану Олександра Кривошапка, яка народила йому дочку. Вона відома модель!

14/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Марина трохи старша за мене»: А ви бачили кохану Олександра Кривошапка, яка народила йому дочку. Вона відома модель!

П'ять місяців тому Олександр Кривошапко став батьком дочки Аліси, яку народила йому модель і актриса Марина Кінскі. Під час онлайн-конференції співак зізнався, що вони разом уже півтора року. Познайомилися під час зйомок фільму і тут все закрутилось. Спільні поїздки на відпочинок видали закоханих і шанувальники доволі швидко їх обвінчал, передає Корупція.Стар.


Із хорошими новинами пара не забарилась, у 2017 році співак розповів підписникам, що скоро стане батьком. Ця подія сильно змінила світогляд кучерявого мачо.

"Це інше життя, інша система взаємин і взаємодій з навколишнім світом. Мені складно пояснити словами. Правильніше за все сказати —  моя дитина врятувала мене від себе. З появою дочки Аліси я почав отримувати задоволення від життя. Я усвідомив заради чого живу, заради чого повинен йти далі. Власне кажучи, дитина почала моє життя. Зараз у мене зовсім інші пріоритети, цілі, і бажання. У мене росте маленька людина, якій я повинен подавати найкращий приклад і для якої я повинен стати найкращим татом. Я раджу всім народжувати дітей",  ділиться емоціями артист. 

Крім того, Кривошапко зазначив, що його дочка повністю схожа на нього, це його копія. На те як співак поводиться зі своєю маленькою принцесою можна дивитися годинами. Такої ніжності і любові він не відчував до жодної своєї пасії, а у нього їх було достатньо. На питання про те, чи офіційно пара Кривошапко і Кінські оформила свої стосунки, артист не став відповідати прямо.

Популярне: "Вдає із себе княгиню": Ірина Білик показала шанувальникам свій новий образ

 

"Я поки не готовий відповідати на це питання, це речі, які не варто виносити на публіку. Так, я сімейна людина. Скажу те, що Марина трохи старша за мене." сказав Кривошапко.

Варто згадати, що Олександр Кривошапко вже був одружений і розлучився. Після нетривалого шлюбу з хореографом Тетяною Денисовою і через численні сварки вони розлучилися. 

Ці стосунки дуже відрізнялися від його теперішніх відносин. З Денисовою вони завжди були під прицілом камер і кожну їхню сварку обговорювали практично всі ЗМІ країни. Після розлучення у нього було кілька романів. Деяких своїх дівчат співак показував у соцмережах. Тепер співак рідко розповідає про свою сім'ю, оберігає її і знає, що щастя любить тишу.

 

Ну что , 2017-й… ты был сложным . Ты терзал меня . Но , почувствовав , что 18-й наступает тебе на пятки , сжалился надо мной и подарил самое большое счастье в жизни . Ты очень поменял меня . Поменял настолько , что даже близкие не всегда верят , что перед ними действительно я. Скажу тебе огромное спасибо и проведу , будучи признателен тебе за невероятную школу Жизни , через которую мне пришлось пройти во время твоего правления . Прощай навсегда , 2017-й. Ты в моей памяти !

Публикация от Александр Кривошапко (@alexanderkrivoshapko)

 

Запечатлеть каждый миг.

Публикация от Александр Кривошапко (@alexanderkrivoshapko)