Новини про зірок
Подобається

«Заради шоу «Голос країни» мені довелося …»: Ірина Федишин зізналася, на що пішла заради популярного проекту

13/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Заради шоу «Голос країни» мені довелося …»: Ірина Федишин зізналася, на що пішла заради популярного проекту

Минулої неділі на сцену вокального шоу вийшла одна з популярних українських співачок, передає Корупція.Стар

У новому сезоні «Голосу країни» вирішили випробувати себе на «вокальну міцність» не тільки звичайні українці, а й артисти, пісні яких знає вся країна.

Випробувати себе на сцені популрного проекту вирішила і Ірина Федишин.

Минулої неділі артистка вийшла на сцену «Голосу країни» з піснею «Малесенькі Долоньки» і зуміла розгорнути до себе всіх чотирьох наставників проекту, вибравши в якості тренера Джамалу.

Популярне: Щоб всі так жили! Ольга Фреймут показала неймовірне фото з відпочинку

Після виступу Федишин в мережі розгорілася палка дискусія. Багато шанувальників проекту відзначили, що незважаючи на прекрасний вокал, їй не місце в цьому проекті.

«Навіщо перетворювати проект на майданчик для своєї реклами?» — обурилися шанувальники шоу.

Але на рішення Федишин це ніяк не вплинуло. Співачка вже почала готуватися до нового етапу проекту зі своєю зірковою наставницею.

«Це щоденна робота — вибір пісні, заняття, вокал, потім зустрічі з кавер-бендом і тренером, репетиції … Ми усунули гастрольний графік, тому вдається зустрічатися з Джамалою і проводити репетиції», — зазначила Федишин в інтерв'ю.

Також артистка відзначила, що іноді варто виходити зі своєї зони комфорту.

«Участь в «Голосі країни» — хороший стимул розвиватися, тому що тут ти в рівних умовах з усіма. Для мене це буде великий досвід, так як я ніколи не брала участі ні в одному шоу. Парадокс — багато хто чув про Ірину Федишин, але не всі знають, як вона виглядає. Тепер все дізнаються, хто така Ірина Федишин насправді », — розповіла Ірина.