Новини про зірок
Подобається

«Чомусь не запрошують в серіали так часто…»: Микола Боклан, відомий актор чи тінь свого старшого брата?

13/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Чомусь не запрошують в серіали так часто…»: Микола Боклан, відомий актор чи тінь свого старшого брата?

Станіслав Боклан, став справжньою зіркою після фільму "Поводир", та серіалу та однойменної кінострічки "Слуга народу", передає Корупція.Стар

Його молодший брат, Микола Боклан, також не пасе задніх. Одна з останніх популярних робіт, серіал "Капітанша". Народився актор 1963 року в м. Київ. Навчався там же. У популярному ВНЗ, Карпенка Карого.

Після цього працював в Молодому театрі. Безліч ролей у різних кінострічках та акторських трупах, не залишились без уваги, тому не дивно що у 2008 році, йому присвоїли звання заслужений артист України.

В Станіслава Боклана неодноразово запитували, чи знімуться вони в одному фільмі в ролі братів? На що той відповідав, що зі своїм братом вони йдуть у творчому плані паралельно, проте про брата говорив тільки тепло, називаючи його талановитим та працелюбним. Сам же Микола, не дає ніяких коментарів, на рахунок цього, лише зазначає, що їх дуже часто плутають з братом, і його чомусь не запрошують в серіали так часто. Він лише говорить, що йому подобається ця професія і він ніколи не шкодував про свій вибір.

Популярне: «The ВЙО» прокоментували скандал, який влаштували на відборі на «Євробачення-2018»

Також, на відміну від свого більш популярного брата, він воліє мовчати по особисте. Достеменно відомо лише те, що він, як і його брат одружений і має дітей. Дружина — балерина. А одне із найбільш улюблених заняття — це риболовля. А також відпочинок на природі.

В одному з інтерв'ю, він сказав, що також займається дубляжем в різних мультиках і фільмах, особливо під протекторатом ICTV. Микола Боклан озвучував віслюка у всіх трьох частинах «Шрека». У «Мадагаскарі» — лева.

Попри своєрідне "братерське " суперництво, актори підтримують хороші сімейні відносини. І слава не руйнує їхні стосунки, а навпаки, дає стимул рухатись кар'єрними сходинками.