Без категорії
Подобається

Реакція Сергія Бабкіна на виліт з відбору на «Євробачення» здивувала шанувальників

11/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Реакція Сергія Бабкіна на виліт з відбору на «Євробачення» здивувала шанувальників

Вчора ввечері відбувся перший етап Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2018»

, передає Корупція.Стар

За результатами оцінок журі та голосування телеглядачів у фінал вийшли троє учасників: Vilna, The Erised і Laud.

Сергій Бабкін не дотягнув до виходу в фінал і посів четверте місце. Але це зовсім не засмутило артиста. На його думку, він зробив все можливе і повністю розкрився на сцені з композицією «Крізь твої очі».

Популярне: "Завжди знає, що робити": Стала відома правда про те, хто такий насправді Вадим Абрамов і чому він покинув програму "Ревізор"

«Я був з усіма учасниками на рівних і прийняв всі правила конкурсу. Безсумнівно, був готовий до будь-якого результату. Для мене було важливо показати і розкрити пісню «Крізь твої очі», і я зробив все від себе залежне. Я вдячний за високу оцінку суддям і чесність глядачам. Сьогодні, як перший раз, знову сколихнули мене почуття участі в конкурсі. Я тепер прекрасно розумію хлопців, які виходять на сцену «Голосу Країни» і що діється в їхніх душах. Я люблю перебувати по різні боки барикад в якості учасника і в якості тренера. Тільки так можна повністю відчути весь спектр правдивих емоцій з різних сторін», — зазначив виконавець.

Варто відзначити, що шанувальників артиста дуже засмутили результати голосування. Багато до останнього не могли повірити, що Сергій Бабкін не пройшов у фінал.

«Найбільш концептуальний і атмосферне номер вечора. Дуже шкода, сподівалася до останнього, що глядач після перемоги Джамали і Сальвадора відкриє рамки т.зв. «Формату». Але немає, віз і нині там»,«Навіть якщо це не те, що потрібно «Євробаченню», то пісня сама по собі дуже хороша і глибока, спасибі вам! додам собі в плейлист», — пишуть шанувальники на сторінці артиста в Instagram,