Новини про зірок
Подобається

«Намагаюся до всього ставитися позитивно»: Здійснилась мрія важкохворого хлопця, він крокував червоною доріжкою

11/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Намагаюся до всього ставитися позитивно»: Здійснилась мрія важкохворого хлопця, він крокував червоною доріжкою

Проект «Здійсни мрію» допоміг 17-річному Колі на 4-й стадії раку відвідати важлива подія в світі шоу-бізнесу, передає Корупція.Стар


Миколі Галушко 17 років. Він пацієнт Черкаського онкодиспансеру, йому діагностовано 4-я стадія раку. Невелика шишка на шиї виявилася злоякісною пухлиною. Коля переніс 9-годинну операцію, променеву терапію, і зараз проходить курс хіміотерапії.

«Я намагаюся до всього ставитися позитивно. Хотів би познайомитися з Дмитром Комаровим і розпитати його про країни, в яких він побував. А ще мені подобається Дзідзьо, він дуже веселий », — зізнався Коля.

Виконання мрії Миколи про зустріч з кумирами Дзідзьо і Дмитром Комаровим взяла на себе куратор проекту "Здійсни мрію" Лідія Таран. Вона розуміла: в цьому випадку не можна втрачати ні хвилини. Команді проекту довелося вдатися до підвищеної секретності й навіть конспірації, щоб наблизити мрію хлопця. Колю терміново викликали в столичну лікарню, а після декількох годин шляху він виявився в офісі 1 + 1, де його зустріла ведуча ТСН Лідія Таран. Куратор проекту провела для нього персональну екскурсію по телеканалу, показала студію «Сніданку з 1 + 1», «ТСН» і, звичайно ж, кабінет Колиного кумира Дмитра Комарова. А після цього — сюрприз від всієї команди! — ввечері Коля офіційно запрошений на церемонію «Viva Найкрасивіші-2018». І прямо на червону доріжку! Це найкращий час і місце, щоб познайомити Колю з якомога більшою кількістю селебрітіз і подарувати йому радість і щасливі емоції.


«Такий контраст був між Колею, який прийшов вранці на екскурсію на канал, і Колею, який ввечері того ж дня йшов по червоній доріжці! Його світ перевернувся з ніг на голову. Йому так був потрібен цей сплеск емоцій, які потім будуть допомагати йому в подальшому лікуванні! »- поділилася враженнями Лідія Таран.

На червоній доріжці Колю супроводжували Людмила Барбір, Руслан Сенічкін та Єгор Гордєєв, а щирими оплесками підтримали сотні гостей церемонії. Того вечора фотоколекція хлопця поповнилася десятками фото з зірками, а головне — з його кумирами Дмитром Комаровим і Дзідзьо. Улюблений співак не просто з ним поспілкувався, але і запросив на концерт.

Популярне:"Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

Цей вечір простому, але такому відкритому і позитивному хлопцеві запам'ятається назавжди. Здавалося, весь світ обертався навколо нього. Після подорожі Коля майже дві доби спав і тільки потім дізнався, що його показували в прямому включенні ТСН. Кажуть, в Черкасах Миколи Галушко вже впізнають на вулицях. Тепер він зірка! І це правда, Коля в той вечір сам став джерелом добра і світла. Ми дякуємо тобі за твою щиру посмішку, за те, що зробив світ добрішим! Посміхайся!