Новини про зірок
Подобається

«Побачив останню сльозу»: Померла мати відомого українського виконавця

09/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Побачив останню сльозу»: Померла мати відомого українського виконавця

Вчора, 8 лютого, в Харкові померла мати лідера групи "Танок на Майдні Конго" Олега Михайлюти, передає Корупція.Стар

Про це український музикант розповів сам на своїй офіційній сторінці в одній із соціальних мереж.

Один з лідерів української групи "ТНМК" Фагот розповів про те, що вчора не стало ще однієї близької для нього людини. Відзначимо, що в повідомленні Олег Михайлюта опублікував фотографії, на яких зображені його мама і бабуся.

Популярне: Вже не блондинка і схожа на чоловіка! Травесті-діва Монро кардинально змінила імідж

Він також розповів, що бабуся Парасковія Ізотована Іванова пішла з життя в 92-му році. З тих пір, за словами українського музиканта у мами на очах постійно наверталися сльози, коли мова заходила про бабусю.

Сьогодні я вже побачив останню мамину сльозу. Тепер вони зустрінуться і нехай їм буде тільки радість — написав на своїй сторінці в соціальних мережах український музикант.

Він також звернувся до своїх передплатників з проханням помолитися про свою матір Аллу Михайлівну Михайлюту або хоча б згадати її добрими словами. Також, український музикант зазначив, що його мама була прекрасною людиною, втім, саме такою вона назавжди і залишиться для Фагота.

До слова, на знімках, опублікованих в соціальній мережі зображена мама Фагота в дитинстві — на фото вона разом зі своєю мамою і бабусею Фагота Парасковії Ізотовной, а також в молодості.

Друзі та шанувальники творчості українського музиканта Олега Михайлюти висловлюють на його сторінці під повідомленням свої співчуття.