Новини про зірок
Подобається

На екрані завжди мила і усміхнена: Яка вона в житті, актриса і ведуча Олеся Жураковська

09/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
На екрані завжди мила і усміхнена: Яка вона в житті, актриса і ведуча Олеся Жураковська

Олеся Жураковська — популярна українська актриса і телеведуча, якій вдалося підкорити глядача завдяки щирості та відповідальному ставленню до роботи. Для багатьох вона відома як талановита актриса театру і кіно, а для деяких, як душевна ведуча телепроекту «Зважені та щасливі», передає Корупція.Інфо

Її сім'ю складно назвати забезпеченою, через те, що батько все життя будував дороги рідного міста, а мама цілими днями пропадала на швейній фабриці. З раннього віку Олеся була активною і цілеспрямованою дівчинкою. Велику частину часу вона проводила у дворі, граючи з хлопцями та лазячи по деревах. Одного разу майбутня зірка навіть побилася. Хоча, після того як про це дізналися батьки, вона про це сильно пошкодувала.

Уже в ранні роки Олеся була здатна перевтілюватися в різні образи. На всіх святах вона забиралася на стілець і розповідала вірші або разом з сестрою влаштовувала справжні концерти.

Закінчивши 9 клас, Олеся прислухалася до матері й вступила в місцевий технікум, щоб вивчитися на швачку. Проте талант не заховаєш, від її артистичності були в захваті не лише викладачі, а й прості люди. Дівчину все більше тягнуло до мистецтва, тільки знаходячись на сцені вона почувала себе по-справжньому щасливою. Кожен день Олеся покращувала свої акторські навички і мріяла, що колись стане відомою актрисою.

У 23 роки юна красуня закінчила навчання вона відразу ж вийшла заміж за багатого бізнесмена. Незважаючи на те, що чоловік знав про те, що Олеся мріє стати актрисою, він заборонив їй ходити на кастинги. Змирившись з долею, дівчина витримала 5 років, а потім вирішила розлучитися і повернутися до рідного Києва.

Дітей у них не було, а чоловік розумів, що вони абсолютно різні люди, тому не перешкоджав розлученню. Як пізніше зізналася Олеся, ідеалом подружньої пари для неї є батьки.

 

 

Вони могли довгий час сидіти на кухні, милуватися один одним і просто спілкуватися.

У всіх інтерв'ю з приводу особистого життя актриса відповідає невизначено, але підкреслює, що якщо любить, то віддається цій людині всім серцем. Ну, а поки Олеся шукає свою другу половинку, вона вважає за краще багато подорожувати, тому більшу частину гонорарів витрачає на розваги.

Декілька сезонів підряд Олеся була ведучою шоу "Зважені і щасливі" і глядачі були в захваті. Проте 2 роки тому, вона покинула проект, не назвавши при цьому причини. Сьогодні вона продовжує зніматись в кіно.

 

Популярне: «Поруч з білявим красенем»: Дочка Ольги Фреймут заінтригувала шанувальників знімком з молодим хлопцем