Новини про зірок
Подобається

8 основних правил справжньої леді від Ольги Фреймут

08/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
8 основних правил справжньої леді від Ольги Фреймут

Телеведуча порадила жінкам, як треба себе поводити, щоб справляти враження вихованої особи, передає Корупція.Стар


Українська телеведуча Оля Фреймут, директор "Школи панянок" у новому сезоні "Від пацанки до панянки", розкрила свої хитрощі, які в будь-якій ситуації допомагають виглядати гідно.

Популярне: «Поруч з білявим красенем»: Дочка Ольги Фреймут заінтригувала шанувальників знімком з молодим хлопцем

Мова – ваш паспорт! Якщо ви розмовляєте суржиком, примітивними ідіомами, застільними анекдотами – навіть горжетка з італійського бобра не приховає у вас приналежність до людей, що нижчі нижчого класу.
 

Дівчині з гарними манерами ніколи не холодно, і вона не хоче їсти.
 

Згорблена спина просить патика.
 

Емоції показувати чужим, а, особливо, ворогу – небезпечна справа.
 

Важливо бути охайною і тілом, і ділом.
 

Не колоти ботокс, дати обличчю дорослішати з гідністю.
 

Варто уявляти, що нас споглядає Бог, і він – чоловік.
 

Леді не економить на собі.

"У темному занехаяному будинку на вулиці Тихій жила сім'я Кажанів. Мама, Тато і троє кажанят. Найстаршого звали Жан, а його сестричок – Мишана і Лета. Ці діти й уявлення не мали, на кого вони схожі, чи на маму, чи на тата, бо жили у постійній темряві. – Я так хочу побачити наші іграшки! – бідкався Жан. – Але ми ж знаємо, які вони! – захекано відповіла Мишана, бо плигала на скакалці із засушених хробачків. – Навпомацки знаємо! – Що знаємо? Лише пітьму знаємо… і нічого насправді не бачимо. Не бачимо і не розуміємо! – похмуро відповів сестрі Жан. – А у нас новий м'яч – мама тільки вчора його скрутила! Лови! – підтримала сестричку Лета. Щоразу, коли Мама й Тато необачно заплутувались у зачісках людей, то їхнє видерте у спробах вивільнитись волосся приносили додому, на м'ячик дітям. У кажанячій хаті не сварилися – причин не було. Батьки не дорікали дітям за неприбрані кімнати, бо в темряві порядки не потрібні. Ніч дарувала спокій. Тато любив Маму не за її зовнішність, бо не бачив кохану. Та він цінував її кажанячу турботливість…" Фрагмент казки "Кажан Жан". Coming soon

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)