Новини про зірок
Подобається

«Познайомились, коли обом було по 13 років»: Тільки подивіться на красуню дружину «казанови-балагура» Єгора Крутоголова

07/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Познайомились, коли обом було по 13 років»: Тільки подивіться на красуню дружину «казанови-балагура» Єгора Крутоголова

Актор «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов живе активним і насиченим життям, поєднуючи професійну діяльність, батьківство і телекар’єру, передає Корупція.Стар


Єгор Крутоголов народився в 1980 році в Миколаєві. Там же закінчив Гуманітарний університет імені Петра Могили. Мало кому відомо що цей харизматичний актор кандидат педагогічних наук, доцент і викладач. Та й ніхто б не повірив що Єгор може вести лекції в університеті, проте це так і є.

Його сценічний образ веселого товстунчика завжди дивував і смішив глядачів. Вони сім'ями всаджуються біля екранів і з нетерпінням чекають початку шоу.  Та хто б здогадався, що саме цьому талановитому чоловіку вдалося створити свою КВН команду і досягти з нею успіху. Зараз "Дизель шоу" доволі успішна програма і її актори гастролюють не лише Україною, а й виїжджають в закордонні турне.

Особисте життя Єгор Крутоголов не часто афішує, пороте дружину ні від кого не приховує. А познайомився зі своєю майбутньою дружиною Катериною Єгор, коли обом було по 13 років.

"Мій друг примітив трьох симпатичних дівчат: Катю, її сестру Олю і їх подругу Таню. Але познайомитися сам соромився, — згадує Єгор. — Тому я вирішив включити режим" Казанова-балагур ", розсмішити їх і, власне, познайомитись з ними. Сам же пішов по-англійськи, адже на той момент у мене самого була дівчина. І ось через кілька років ця ж подруга Таня виходить заміж, а на ролі боярина і дружки запрошує мене і Катю. При цьому вона натякнула, що чим більше зблизяться свідки, тим міцнішим буде шлюб."


Популярне: «Поруч з білявим красенем»: Дочка Ольги Фреймут заінтригувала шанувальників знімком з молодим хлопцем

Молоді люди прийняли цю установку буквально і постаралися зробити шлюб своїх друзів максимально щасливим. Та не лише друзів, а й свій.

Дружина Катерина працює професійним фотографом, і більшість фотографій з концертів "Дизеля" — її рук справа. У пари є 7-річний син Лев. За словами Крутоголова, в його родині є незмінні цінності — три кити, на яких тримається життя: "Це любов, повага і дружба".

А ми від себе, бажаємо талановитому актору побільше зіркових ролей і сімейного затишку у його домі.