Новини про зірок
Подобається

Те, що запропонував Потап Златі Огневич на «Голосі», викликало справжній фурор

06/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Те, що запропонував Потап Златі Огневич на «Голосі», викликало справжній фурор

Головною подією минулого випуску шоу «Голос країни» на «1 +1» став феєричний виступ відомої української співачки, учасниці Євробачення-2013, Злати Огневич, передає Корупція.Стар

Незважаючи на те, що вона була запрошена зірковою гостею ефіру, Злата Огневич піднялася на сцену як одна з учасниць сліпих прослуховувань і виконала свою пісню One day, в якій були присутні елементи оперного і біт-боксового виконання. Почувши небувалий професіоналізм виступу, всі чотири зіркові тренери розгорнули свої крісла і були дуже здивовані, побачивши Злату.

У всіх виникло питання — невже співачка, яка їздить в сольні всеукраїнські концертні тури, дійсно збирається взяти участь у вокальному шоу.

Популярне: "Для тих, хто намагається уникнути": Від сьогодні в Україні повноцінно вступив у дію важливий закон

 

У відповідь Злата Огневич заявила, що готова взяти участь в шоу «Голос країни» тільки в тренерському кріслі. Тому Потап запропонував Златі стати його «заступником» — бути зоряним радником в його команді.

Огневич погодилася, і вперше в українській історії «Голосу країни» популярна співачка допомагатиме тренеру на репетиціях з учасниками, а також буде консультувати при підборі репертуару для вокалістів.

Пізніше, в інтерв'ю з ведучим бекстейджа «Голосу країни» Артемом Гагаріним, Злата прокоментувала свій виступ і виступи інших учасників шоу.

«Перший вокальний конкурс… Темний коридор до сцени, який не має кінця, хтось розспівується, а в моїй голові чомусь плутаються слова конкурсної пісні… Хвилювання, серце голосно б’ється і ось…. цей момент — треба йти на сцену, боротися з нею… Так, саме на боротьбу схожі ці перші виступи і перші відчуття, вже потім — прийде натхнення. Але це буде потім… ))) Тож, друже, нічого не бійся, співай, хай не все вдається, як хочеш, але не здавайся! Бо мрії варті того, щоб за них боротися!)) Я під величезним враженням від Вашої підтримки… Я під враженням від того, що відбулося на “Голос країни”, — написала Злата Огневич на своїй сторінці в facebook вже після виходу відео в YouTube.