Новини про зірок
Подобається

«Оце так панянка»: Ольга Фреймут вразила шанувальників новим образом

05/02/2018     Автор: Яна Романська
«Оце так панянка»: Ольга Фреймут вразила шанувальників новим образом

Ольга Фреймут поділилася черговим знімком яскравого модного образу і розповіла про свій досвід в проекті "Від пацанки до панянки", передає Корупція.Інфо.

"Коли розпочалися зйомки нового сезону ВідПацанкиДоПанянки – Злата часто їздила зі мною. Вона спостерігала за дівчатами, знала всіх тринадцятьох учениць поіменно та переймалася їхніми долями. Щотижня Злата хвилювалась за тих, кого я відправляла додому.

Вона також належить до аудиторії Нового каналу. І я розуміла: якщо Злата так щиро переймається та вболіває, то у глядачів новий сезон викличе такі ж емоції."

 

Популярне: "Я їздила до вас на Батьківщину і…": Олег Винник знову потрапив у скандал з журналістами

 

 

 

 

 

Коли розпочалися зйомки нового сезону #ВідПацанкиДоПанянки – Злата часто їздила зі мною. Вона спостерігала за дівчатами, знала всіх тринадцятьох учениць поіменно та переймалася їхніми долями. Щотижня Злата хвилювалась за тих, кого я відправляла додому. Вона також належить до аудиторії Нового каналу. І я розуміла: якщо Злата так щиро переймається та вболіває, то у глядачів новий сезон викличе такі ж емоції.

Публикация от Ольга Фреймут (@olga_freymut)

 

 

 

"У темному занехаяному будинку на вулиці Тихій жила сім'я Кажанів. Мама, Тато і троє кажанят. Найстаршого звали Жан, а його сестричок – Мишана і Лета. Ці діти й уявлення не мали, на кого вони схожі, чи на маму, чи на тата, бо жили у постійній темряві. – Я так хочу побачити наші іграшки! – бідкався Жан. – Але ми ж знаємо, які вони! – захекано відповіла Мишана, бо плигала на скакалці із засушених хробачків. – Навпомацки знаємо! – Що знаємо? Лише пітьму знаємо… і нічого насправді не бачимо. Не бачимо і не розуміємо! – похмуро відповів сестрі Жан. – А у нас новий м'яч – мама тільки вчора його скрутила! Лови! – підтримала сестричку Лета. Щоразу, коли Мама й Тато необачно заплутувались у зачісках людей, то їхнє видерте у спробах вивільнитись волосся приносили додому, на м'ячик дітям. У кажанячій хаті не сварилися – причин не було. Батьки не дорікали дітям за неприбрані кімнати, бо в темряві порядки не потрібні. Ніч дарувала спокій. Тато любив Маму не за її зовнішність, бо не бачив кохану. Та він цінував її кажанячу турботливість…" Фрагмент казки "Кажан Жан". Coming soon

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)