Новини про зірок
Подобається

«На тлі розкішного пляжу»: Степан Казанін показав свою родину на відпочинку. А дружина просто красуня!

05/02/2018     Автор: Яна Романська
«На тлі розкішного пляжу»: Степан Казанін показав свою родину на відпочинку. А дружина просто красуня!

В один із днів Казаніни влаштували собі сімейну фотосесію на тлі одного з найкрасивіших пляжів, передає Корупція.Стар.

Актори студії "Квартал 95" не так давно повернулися з відпустки, який провели з дружинами і дітьми на острові Тенеріфе, Іспанія. Вони поділилися своїми враженнями від поїздки і яскравими фотографіями з сім'ями.

Популярне: "Я їздила до вас на Батьківщину і…": Олег Винник знову потрапив у скандал з журналістами

"Наша відпустка була запланована раніше, ніж фестиваль "Весело" студії "Квартал 95" в Азербайджані, тому моя дружина з дітьми вилетіла трохи раніше, а я до них приєднався вже через кілька днів, – каже Степан Казанін. – Разом з нами також відпочивали і Юзик (Юрій Корявченков), Валерій Жидков та Міка Фаталов зі своїми сім'ями. В один із днів ми поїхали кататися на яхті з прозорим дном, де могли спостерігати за життям маленьких китів, які були схожі більше на дельфінів. Також на Тенеріфе ми познайомилися з місцевою громадою українців, які запросили нас в гори на шашлики. Ще ми побували поруч з діючим вулканом, де знімають багато голлівудських фільмів, і проїхали буквально крізь хмари. Вечори ж запам'яталися теплими посиденьками в теплій компанії за келихом сангрії".

Місцеві парки розваг на Тенеріфе відомі у всьому світі. "Ми відвідали з дітьми шоу косаток, дельфінів і папуг, а ще поспостерігали за життям рожевих фламінго", – говорить Степан.

В один із днів Казаніни влаштували собі сімейну фотосесію на тлі одного з найкрасивіших пляжів. Зі своєю дружиною Наталею Степан разом вже багато років, і в цьому році пара відзначає 25-річчя із дня весілля. Їх старшому Степану вже 19, а молодшому Петі зовсім скоро виповниться 8 років.