Новини про зірок
Подобається

«Заради неї він покинув дружину і дітей»: Як виглядає нове кохання актриси, Наталії Васько. Просто Аполлон!

04/02/2018     Автор: Яна Романська
«Заради неї він покинув дружину і дітей»: Як виглядає нове кохання актриси, Наталії Васько. Просто Аполлон!

Саме місто Червоноград подарувало всьому світу відому телеведучу, актрису, співачку Наталію Васько. Актрисі, незважаючи на те, що найчастіше дістаються ролі не зовсім позитивних (або відверто негативних) героїнь, все ж вдалося завоювати увагу і любов не тільки українських, а й російських телеглядачів, адже образ сильної жінки викликає безмежну повагу, передає Корупція.Стар.


За ті тринадцять років, що актриса радувала шанувальників на екранах, вона зіграла близько шести десятків різних героїнь і образів. При цьому особисте життя Наталії Васько весь цей час завжди було недоступним для глядачів.

Біографія Наталії Васько почалася в Західній Україні 43 роки тому у звичайній шахтарській сім'ї. Батьки артистки досі продовжують жити в її рідному місті — Червонограді, де пройшли дитинство і шкільні роки нашої героїні. За її власним визнанням, любов до театру з'явилася у неї ще зі шкільних років. Якщо на обов'язкові шкільні заняття майбутня актриса насилу прокидалася, то заради театрального гуртка готова була вставати задовго до початку занять. 

Само собою, вибір майбутньої професії Наталія Васько зробила самостійно і довго не роздумуючи, а тому отримавши на руки шкільний атестат, вирушила до Києва вступати до театрального інституту. Вже на останньому курсі актриса почала трудову діяльність на сцені Київського театру драми і комедії на Лівому березі, якому присвятила 5 років своєї кар'єри, а потім перейшла в Київський Молодий театр, де продовжує працювати і сьогодні.

Вперше на екранах вона з'явилася в 2003 році. Вдалося Наталії Васько спробувати свої сили і в ролі телеведучої ранкового шоу на одному з провідних українських каналів — Інтері.

Популярне:Сенсація! Анна Добриднєва вперше показала весільне фото, вона неймовірно гарна


Незважаючи на те, що особисте життя Наталії Васько — закрита тема для інтерв'ю, все ж вона сама дає шанувальникам загальну інформацію. Так, відомо, що актриса встигла вийти заміж, однак не на довго. Від цього шлюбу в неї є дочка Юлія. Шкільні роки дівчинки проходили в Червонограді з батьками Наталії Васько так як актриса будувала свою кар'єру. На сьогоднішній день Юлії вже двадцять років

Саме вона і мама — головні критики і глядачі її робіт в кіно і театрі. Спілкування з дочкою, спільне відвідування театрів та музеїв — таке бажене проведення часу двох рідних жінок, Для Наталі це дуже важливо. 

В одному з інтерв'ю кілька років тому Наталія Васько, не бажаючи вдаватися в подробиці, згадала, що в її житті є кохана людина. Правда, його імені вона не афішує. На сьогоднішній день невідомо, як складаються їхні відносини. Проте згідно з різних джерел актриса часто з'являється з красенем-незнайомцем. Глядачам до вподоби така пара, вони дуже гармонійно виглядають разом і варто зазначити, що блиск в очах Наталії видає всі їхні почуття.

Нещодавно у Мережі писали, що таємний незнайомець це її новий чоловік, Андрій Шестов. 

Ходили навіть плітки, що чоловік заради стосунків з Васько розлучився зі своєю попередньою дружиною, а дітей взагалі викинув з квартири на вулицю бомжувати. Проте підтвердження цієї інформації немає.