Новини про зірок
Подобається

«Одна з найулюбленіших розваг — це крадіжка»: Зізнання Жанни Бадоєвої здивувало шанувальників

03/02/2018     Автор: Яна Романська
«Одна з найулюбленіших розваг — це крадіжка»: Зізнання Жанни Бадоєвої здивувало шанувальників

Телеведуча Жанна Бадоєва поділилася вельми цікавим фактом в своєму мікроблозі, передає Корупція.Інфо

У Жанни є два домашніх улюбленця: собаки Стіві і Бася, які нерідко з'являються в Instagram. Улюбленці Жанни підкорили її передплатників своєї грайливістю. Однак, Бадоєва вирішила розповісти про них те, чого ніхто не знав до цього.

«Одна з їх найулюбленіших розваг — це крадіжка різноманітних ласощів з нашого столу», — поділилася вона забавним фактом.

Популярне: Таємницю розкрито! Вагітна Оля Полякова показала чималий животик в латексній сукні на червоній доріжці

Жанна зазначила, що іноді у її вихованців виникають проблеми зі шлунком через таку їх звички, але з хорошим ветеринаром нічого не страшно.

 

Мои любимые собачки Стиви и Бася веселые и шустрые не только в моих социальных сетях, но и в жизни))) Например, одно из их самых любимых развлечений — это воровство разнообразных вкусняшек с нашего стола))) И не важно — завтрак это, обед или ужин!))) Им все равно))) Так как животики у них деликатные, то после таких «набегов» случаются проблемы с их пищеварением((( Но с нашим ветеринаром мы успешно решили этот вопрос, подобрав специальный корм от ProPlan для собак c чувствительным пищеварением, с которым я спокойна за их животики!))) Кстати, делитесь и вы историями об особенностях ваших любимцев с хештегами #Мой_особенный и #Pro_Plan !!) Лучших мы обязательно наградим приятными и полезными призами!)))

Публикация от Zhanna Badoeva — Жанна Бадоева (@zhanna_badoeva)