Новини про зірок
Подобається

Найяскравіша учасниця проекту «Я Соромлюся свого тіла» вийшла заміж

01/02/2018     Автор: Яна Романська
Найяскравіша учасниця проекту «Я Соромлюся свого тіла» вийшла заміж

Після участі в проекті життя Яни кардинально змінилося

Уже сегодні стартує новий сезон проекту «Я Соромля свого тіла». П'ятий рік поспіль команда лікарів допомагає людям, для яких проект — остання надія на нове здорове і щасливе життя, передає Корупція.Стар.


Крім нових історій учасників проекту, сьогодні глядачі побачать продовження історії дівчинки Яси. Два роки тому історія Ярослави Осипенко торкнула кожного глядача. Адже дівчина — колишня наркоманка, яку в 13 років підсадили на наркотики, і до 21 року вона перепробувала всілякі його види. Тоді історія її життя просто шокувала всіх. Яся народилася в сім'ї наркозалежних людей і сама стала залежна від наркотиків.

Популярне: Сімейна ідилія: зірка шоу «Холостяк» похвалився дружиною і синами (ФОТО)

Завдяки величезній силі волі вона самостійно змогла відмовитися від наркотиків і на момент звернення в проект проходила реабілітацію. Однак наслідків згубної звички уникнути не вдалося. В результаті — повна відсутність зубів і згнила щелепа. Після повного обстеження лікарі зробили висновок — для нової щелепи потрібно створити титановий протез і провести надскладну операцію з його встановлення.