Новини про зірок
Подобається

Впізнаєте молоду актрису Мілу Сивацьку? Стало відомо, хто стоїть за її успіхом

31/01/2018     Автор: Яна Романська
Впізнаєте молоду актрису Мілу Сивацьку? Стало відомо, хто стоїть за її успіхом

Янгольське обличчя й бунтарський характер, кар'єра цієї юної дівчини стрімко прямує до успіху, а їй всього 19. Міла Сивацька актриса, модель, співачка і ведуча – вона дуже різностороння людина, передає Корупція.Стар.

Цю дівчину впізнають всі шанувальники серіалу «Мереживо  долі», а популярність їй приніс фільм жахів «Синевир».

Перші кроки до перемоги вона зробила ще в дитинстві. У 2007 році Міла отримала титул Міні Міс Всесвіт. Обдарована дівчина досягла успіху і в танцях, у 2010 вона стала чемпіоном України серед юніорів у спортивно-бальних танцях. Проте танцями Міла пожертвувала заради карєри актриси і, здається, не прогадала. Також дівчина дуже гарно співає. «Я українка» кричала вона зі сцени «Голос.Діти», але ніхто до неї так і не повернувся. Тоді судді проігнорували талант Сивацької, а на той момент їй було всього 13. Вана спробувала свої сили і в гімнастиці, і в плаванні. 

Таким диким ритмом життя Міла завдячує мамі. Адже саме вона присвятила всю себе дітям. Саме ця жінка завалила майбутню зірку всілякими гутрками і секціями. Зі слів Людмили, дитинства у неї не було. Коли інші її однокласники бігли гуляти або на день народження, вона сідала у машину і їхала на заняття. Мама юної зірки завжди була з нею. Вона підкзувала і сварила у потрібний момент, робила все для успіху донечки. Саме ця жінка завжди за кулісами переживає за свою дитину.

Популярне: Ось воно щастя! Олена Кравець показала як її діти зустрічають тата

Ця маленька дівчинка підросла і зараз її особисте життя популярна тема для обговорень. Не сумніваємось, що сотні прихильників готові поєднати життя з цією красунею. Проте сама Міла живе своєю кар'єрою. Вона мріє отримати освіту режисера і планує поступати в Киїський театральний інститут ім. Карпенка-Карого. Щодо особистого життя, молода зірка лише віджартовується. Дівчина говорить, що постійні зйомки не залишають їй часу навіть на спілкування з рідними. Та й в соцмережах викладає світлини зі зйомок і відпочинку, на який залишається так мало часу.

Happy Birthday ? @nastyaaana цвети и пахни!?????

Публикация от Mila Sivatskaya (@mila_sivatskaya)

Моя мамуля❤️ Красивее меня?????

Публикация от Mila Sivatskaya (@mila_sivatskaya)