Зіркові скандали
Подобається

Даша Астаф’єва спричинила скандал в Мережі, де висловила свою думку стосовно жінок

31/01/2018     Автор: Яна Романська
Даша Астаф’єва спричинила скандал в Мережі, де висловила свою думку стосовно жінок

Співачка розділила своїх підписників на два табори. Декому не сподобалась її життєва позиція, передає Корупція.Стар.


Українська співачка Даша Астаф'єва — персона, яка так чи інакше інтригує та епатує публіку. Її нові дописи в Instagram не стали виключенням.

Зірка, яка зараз відпочиває в Таїланді, вирішила порозмірковувати з фоловерами про життєві цілі. Під одним із відвертих фото вона залишила провокаційний коментар:

Господи, не дай бог стати тією жінкою, у якої "про себе" в соцмережах напише: щаслива мама Вовочки або Ванечки. Любляча дружина коханого чоловіка. В'яжу шапочки / печу кекси. Власне, зараз зрозумієте чому ….


Її хештег "#жабыотпишитесьдружносами" натякнув, що таким чином артистка хоче "почистити" своїх підписників і залишити в акаунті лише позитив.

Популярне :Ось воно щастя! Олена Кравець показала як її діти зустрічають тата

Як і слід було очікувати, під постом виникла справжня суперечка, а аудиторія розділилася на два табори — прихильників думки Астаф'євої та її противників.

Даша Астаф'єва вирішила не заспокоювати фанів. Співачка опублікувала ще одне фото, під яким залишила не менш іронічний допис. Таким чином вона побажала усім залишитися при своїй думці:

Увага. Тут підбадьорилися щасливі матері, пекарі кексів і вязатель моди. Женчіни, конфетовни, узбагойтесь! Ми шолом промені добра, і залишаємо цю нішу за вами.