Новини про зірок
Подобається

«Сідниці, як у Дженніфер Лопес» — Віка з групи «НеАнгели» похвалилася своїми формами

29/01/2018     Автор: Яна Романська
«Сідниці, як у Дженніфер Лопес» — Віка з групи «НеАнгели» похвалилася своїми формами

Українська виконавиця продовжує розкривати секрети стрункої фігури, передає Корупція.Стар

Як і обіцяла, Віка з групи «НеАнгели» почала розповідати своїм фанатм, як їй вдається так чудово виглядати. Особливу увагу прихільники просили приділити секретам стрункості і підтягнутою фігури.

Так, Віка розповіла про один зі своїх улюблених вправ — нахилах на одній нозі. Для цього потрібно зробити упор на одну ногу, а другу зігнути.

Для балансу в протилежну від опорної ноги руку беремо гантель. Другою рукою можна підтримувати рівновагу знайшовши підходящу опору. З такого положення і робляться нахили.

Популярне: "Сьогодні у віці 37 років…": Померла відомий режисер

 

Цей пост Віка проілюструвала своєю фотографією в бікіні. Підписники відзначили, що формам зірки можна тільки позаздрити, а сідниці Вікі нітрохи не поступаються «п'ятій точці» Дженніфер Лопес.

 

 

А вы знаете, что Джей Ло застраховала свои ягодицы на несколько миллионов долларов??? (может и мне перестраховаться ??)? Настолько она боится потерять свою привлекательность?. Шучу конечно, мы с вами страховать ничего не будем. Да и завидовать певице тоже нет причины?. Ну подумаешь, красивая попа?! Мы себе тоже такую сделаем. Как? Ну не скажу что просто! Придётся попотеть?.
.
На следующем видео после фото можно увидеть ещё одно упражнение для красивого «ореха»?.
Наклоны на одной ноге. Это задание более сложное, чем гиперэкстэнзия. Для начала нам нужно найти опору. Стоим на одной ноге , кончиками пальцев балансируем с помощью опоры, в противоположной руке гантеля. Опорная нога всегда слегка согнута в колене, спина прогнута. Выполняем наклон вперёд, стараясь плечи оставить вверху, животом ложимся на бедро. Таким образом мы сохраним прогиб в спине. Ягодицы держим всегда в напряжении. 
1 сэт — 2 кг по 20 раз
2-4 сэт — 4кг по 20 раз 
Не бойтесь. Все получится??! Я в вас верю? #хочукрасивуюфигуру

Публикация от ВИКТОРИЯ неАнгелы❤️ (@vikanablack)