Новини про зірок
Подобається

«Зробить все щоб бути зі своєю коханою…»: Влад Никитюк, зірка українського кінематографа, та кумир мільйонів дівчат

26/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Зробить все щоб бути зі своєю коханою…»: Влад Никитюк, зірка українського кінематографа, та кумир мільйонів дівчат

Нова українська зірка, Влад Никитюк, передає Корупція.Стар

Популярне: Ця зачіска просто ідеальна! Регіна Тодоренко приголомшила своєю красою

Не так давно на телеканалі Україна відбулась прем'єра серіалу " Колір Дощу", головну роль в якій зіграв привабливий парубок, Влад Никитюк.

Народився і виріс хлопець в Києві. У 2013 році закінчив театральний інститут ім.Карпенка — Карого. За два останніх роки, у фільмографії актора, окрім головної ролі у фільмі " Правило бою", велика кількість ролей у серіалах та другорядних у інших інострічках.

Про головну роль у серіалі " Колір Дощу", Влад розповідає охоче, але без попередніх "спойлерів", аби глядачам було цікаво дивитись. Проте почуття там будуть на вищому рівні, кохання, зради, обіцянки, інтрига, головний герой зробить все, щоб бути зі своєю людиною. 

І хоча парубку подобається український кіноматограф, він зазначає, що в українському кіно, не має таких гучних імен, через те, що ефір забитий різними розважальними програмами, потрібно акцентувати увагу саме на українському кіно, як говорив сам хлопець, він ніколи не вірив, що звичайний студент 4 курсу, зможе отримати роль у фільмі: " Тіні незабутих предків".

Потрібно пробувати, потрібно викладатись на всі сто. І у хлопця це чудово виходить. І якщо стосовно акторського росту, все зрозуміло, Влад рухається у заданому напрямку, про що свідчать пости в соціальній мережі і 11 тисяч кумирів тиснуть на "сердечка", то з особистим парубка складніше. 

Він не дає лишніх інформаційних приводів, для ЗМІ та жовтої преси. Ніхто не знає про обраницю Никитюка. Ну що ж, можливо у його прихильниць з'явиця чудова можливість, заполонити серце цього молодого та талановитого актора. Адже як казав сам Влад, все в житті можливо.