Новини про зірок
Подобається

«Кохана моя, вибач за…»: Володимир Дантес вибачився перед Надею Дорофеєвою

26/01/2018     Автор: Яна Романська
«Кохана моя, вибач за…»: Володимир Дантес вибачився перед Надею Дорофеєвою

Популярний ведучий Володимир Дантес на своїй сторінці у Instagram поділився враженнями від відпочинку у Америці та вибачився перед своєю дружиною Надею Дорофеєвою, передає Корупція.Стар.


За словами Володимира, Лос-Анджелес, як наркотик. Хочеться відмовляти собі у всьому, щоб ще раз дістати цю дозу, вважає Вова.

"За час нашої подорожі (10днів) ми повинні були відвідати Сан-Франциско, заїхати в Гранд Каньйон і, якщо буде час переночувати в Лас-Вегасі. Але … Ми не змогли відірватися від солодкого Лос-Анджелеса … Максимум, куди ми поїхали — Малібу. За це окреме спасибі нашим друзям в ЛА. Ми зустріли старих друзів, придбали нових (навіть з Нью-Йорка) і всі ці люди приголомшливі. Зараз мені ніяково, що цілий тиждень я намагався умовити всіх дотримуватися плану і виїхати з ЛА. Спасибі всім, хто був поруч і підсадив нас на місто ангелів" — поділився враженнями ведучий.

 

Популярне:Ось воно щастя! Олена Кравець показала як її діти зустрічають тата
 

Також Дантес вибачився перед своєю дружиною за свою поведінку.

"Кохання моє, @nadyadorofeeva вибач якщо моментами був занудою. Ти була прекрасна всі дні! @borodina, вибач, якщо іноді зі мною було некомфортно. Спасибі тобі за радість!)) @d_kochnev @sonya_soltes Ви наша душа! А тепер пора працювати. Потрібні гроші на нову дозу)))" —
 розповів Вова.

\

 

Лос-Анджелес-наркотик. Хочется отказывать себе во всем, чтоб ещё раз достать эту дозу. За время нашего путешествия (10дней) мы должны были посетить Сан-Франциско, заехать в Гранд Каньон и если будет время переночевать в Лас-Вегасе. Но… Мы не смогли оторваться от сладкого Лос-Анджелеса.. Максимум куда мы уехали- Малибу. За это отдельное спасибо нашим друзьям в ЛА. Мы встретили старых друзей,приобрели новых (даже из Нью Йорка) и все эти люди потрясающие. Сейчас мне неловко, что целую неделю я пытался уговорить всех придерживаться плана и уехать из ЛА. Во всей произошедшей спонтанности и был самый кайф. Спасибо всем,кто был рядом и подсадил нас на город ангелов! Любовь моя, @nadyadorofeeva извини если моментами был занудой. Ты была прекрасна все дни! @borodina ,извини,если иногда со мной было некомфортно. Спасибо тебе за радость!)) @d_kochnev @sonya_soltes Вы наша душа! А теперь пора работать. Нужны деньги на новую дозу))) #dantestrip #travel trip #traveler #man #girl #usa #mood #tattoo #dream

Публикация от Vladimir Dantes (@vladimirdantes)

 

Всё тлен,а жизнь кайф!!))) @nadyadorofeeva #dantestrip #man #girl #love #usa

Публикация от Vladimir Dantes (@vladimirdantes)