Зірка тижня
Подобається

«Будем жить»: Як виглядає і чим займається легендарний співочий льотчик Володимир Талашко з фільму «В бій ідуть одні старики»

26/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Будем жить»: Як виглядає і чим займається легендарний співочий льотчик Володимир Талашко з фільму «В бій ідуть одні старики»

В бой идут, одни старики", фільм від кіностудії ім. О. Довженка, передає Корупція.Стар

Популярне: Ось воно щастя! Олена Кравець показала як її діти зустрічають тата

Від колишньої популярності, залишилось лиш декілька тисяч касет, та безліч залитих відеороликів на різних каналах користувачів. Фільм, який змушував мільйони переживати та посміхатись, без спецефектів, простими словами та емоціями.

Справжнім секс-символом того часу та фільму став молодий парубок, красень Володимир Талашко, який в одному з інтерв'ю зазначив, що перероблена версія фільму : "В бой идут одни старики", під кольорову, засмутила б головного героя, Бикова.

В одному з інтерв'ю актор сказав, що зі своєю дружиною Ліною, він розійшовся, і підтримує дружні відносини. Причиною стало те, що він актор, в нього не стабільний графік, але вони залишились чудовими друзями. Більше про стосунки ні в одному з інтерв'ю пан Володимир не вказував і уваги не акцентував.

Сам актор народився 6 березня в селі Грабове, що на Волині. Був актором в Донецькому театрі. А після в театрі ім. Карпенка — Карого, де на даний момент є викладачем театрального мистецтва, і не дарма, адже саме він може розповісти молоді, як створювалось кіно. Його перші відомі ролі, матроса Огнєвца та Робінзона Крузо. Ну і роль, яка принесла йому Всесоюзну славу у фільмі в "Бой идут одни старики".

Володимир Талашко, є одним з організаторів фонду Леоніда Бикова та фестивалю " Старе про нове". З 2002 року отримав звання Народного артиста України. Окрім того багато років був голосом Першого національного каналу, де вів різноманітні передачі, до прикладу: "Будем жить", " Полевая почта памяти".

Всі інтерв'ю, які проводяться вдома у пана Володимира, закінчуються невеличким бенкетом, адже всі страви актор готує виключно сам, дуже вже йому подобається з простої їжі зробити якусь екзотичну.

Наразі актор самотній, про колишні відносини йому нагадує лишень донька Богдана Кудрявцева та дві внучки: Ліна Герасимчук, та Єсенія Кудрявцева, проте ні він ні його близькі не ведуть сучасні фотоблоги, а в об'єктиви ЗМІ, його близькі люди ціле направлено не попадали.

Що ж залишається подякувати йому, за його вклад в українське кіно та його не легку педагогічну працю, адже більшість педагогів театралів, таким послужним списком похвалитися не можуть.