Новини про зірок
Подобається

Пам’ятаєте маленьку дівчинку з фільмів Оксани Байрак? Стало відомо, куди зникла актриса Анастасія Зюркалова

24/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Пам’ятаєте маленьку дівчинку з фільмів Оксани Байрак? Стало відомо, куди зникла актриса Анастасія Зюркалова

Всі ми пам’ятаємо енергійну, допитливу і милу дівчинку з ямками на щічках. Ця дитина з янгольським обличчям і досі в нас перед очима, але вже давно не на екранах телевізора.

Це Анастасія Зюркалова – молода українська актриса з улюблених фільмів Оксани Байрак.

Сьогодні ми Вам розкажемо, як склалось її життя після такого стрімкого старту акторської кар’єри та чим вона займається зараз.

Настя народилася в зірковій родині, її мама триразова чемпіонка світу зі спортивної гімнастики. Але дівчинка не стала себе зв’язувати зі спортом.

Вперше на телеекранах вона з’явилась у дуже ранньому віці. Їй було всього лиш 10 років.

На кастинг її привели батьки і Настю затвердили в перший в її житті фільм «Сон у зимову ніч» Оксани Байрак. Їй дісталась роль маленької дівчинки Лялі. Тут їй довелось працювати з такими метрами акторського мистецтва як Любов Поліщук, Валентин Гафт, Ольга Погодіна, Ольга Кабо та інші.

Всі вони відзивались про неї дуже тепло, як про цікаву і цілісну особистість.

Після зйомок у першому фільмі їй пропонували роль знову і знову, а потім ще і ще. Настя не стала акторкою однієї ролі, як це дуже часто буває, і після першого фільму в неї було ще безліч зіркових ролей. Здавалось, це досить складна професія для маленької дівчинки, але Настя з легкістю справлялась з цим тягарем. Їй подобалось грати життя іншої людини, для неї це немов казка. Без сумніву, таке відчуття може викликати лише справа, яку дуже любиш.

Відразу після першого ж фільму, Оксана Байрак почала називати її своєю улюбленою актрисою. Вона завжди запрошувала її у всі свої фільми і завжди на головні ролі. Вона полюбилась глядачам в ролі Маши із “Жіночої інтуїції”, ролі сестер-близнючок Варі і Лізи в – “Тобі справжньому”.

До неї прийшла справжня слава, нею пишались однокласники і впізнавали на вулиці. Та по-справжньому зірковою роллю, яка принесла їй неабияку популярність і стала знаковою в її арсеналі, стала роль у фільмі “Аврора”.

Історія про дівчинку, яка хвора раком через вибух на Чорнобильській АЕС, була присвячена 20-ій річниці трагедії. Ця роль була написала Оксаною Байрак спеціально для Анастасії.

Це незвична і важка роль для такої юної дівчини, але Настя бездоганно з нею справилась. Хоча сама актриса зазначала, що через свою забобонність старалась не дуже вживатись в роль, бо дівчинка з Прип’яті все ж таки помирає вкінці фільму.

 Її роботу відзначили і вручили спеціальний приз “Кіно-Ялта-2007”. Варто зазначити, що американські кіноакадеміки висунули картину на “Оскар” в категорії “Найкращий фільм іноземною мовою”. Але фільм так і не потрапив в 5-ку.

Настя талановита не лише в акторстві, вона займається фотографією. Свою першу зарплату Зюркалова потратила на фотоапарат.

В 2016 році Анастасія закінчила Київський театральний університет. Зараз вона працює в одному з Київських театрів.

Вона задіяна в спектаклях, а в 2015 році навіть зіграла роль в другому сезоні “Нюхача”. Три роки тому вона почала працювати з дітьми в танцювальній групі. Молода актриса веде дуже активне життя і радує шанувальників фото з своїх зіркових буднів.