Новини про зірок
Подобається

Молода мама Катерина Бужинська показала спокусливу фігуру на фото в купальнику

24/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Молода мама Катерина Бужинська показала спокусливу фігуру на фото в купальнику

Разом з чоловіком артистка відпочила у Домінікані, передає Корупція.Стар

Популярне:  Як вона могла? Катя Осадча не на жарт розлютила шанувальників своїм дописом

Співачка Катерина Бужинська, яка у грудні 2016 народила двійню, влаштувала собі романтичну відпустку разом з чоловіком Димитром.

Закохані провели канікули у сонячній Домінікані, про що розповіли Viva. Катерина поділилася фотографіями, де позує у купальнику. Виглядає фігура мати трьох дітей бездоганно.

За словами Бужинської, в один з вечорів керівництво готелю, де співачка зупинилася з чоловіком, підготували їм приємний подарунок.

"Керівництво готелю, в якому ми відпочивали, дізнавшись, що я відома співачка з України і мама трьох дітей, зробили нам подарунок — фантастичну вечерю на березі океану (як для молодят). А чоловік подарував кулон у формі серця з ларімара (цей камінь добувають лише в Домінікані і, за легендою, він притягує кохання і щастя у сімейному житті", — розповіла артистка.

Нагадаємо, раніше Бужинська розповіла про стосунки старшої доньки з двійнею. За словами Катерини, спочатку дівчинка пропонувала повернути братика і сестричку до пологового, однак тепер не відходить від них ані на крок.