Новини про зірок
Подобається

«Він побачив її на обкладинці журналу і вирішив одружитися»: Як познайомились і як жила найщасливіша пара — Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

21/01/2018     Автор: Яна Романська
«Він побачив її на обкладинці журналу і вирішив одружитися»: Як познайомились і як жила найщасливіша пара  — Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

Українська співачка Софія Ротару все життя любила тільки одного чоловіка. Але так склалося, що Анатолій Євдокименко помер від раку. Але зірка так і не зрадила свою любов, передає Корупція.Стар.


"Я хочу присвятити цю пісню людині, яка віддала все життя тільки мені … моєму чоловікові Анатолію Євдокименку".

 

Софія Ротару вийшла на сцену через півроку після того, як втратила чоловіка. Повернення було дуже важким. Ротару не хотіла співати, не хотіла жити … Тільки синові Руслану тоді вдалося вмовити її знову піднятися на сцену, знову бути неповторною і чарівною. Тією, яку чекали мільйони глядачів. І тією, в яку колись закохався і сам Анатолій Євдокименко

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко познайомилися досить незвично. Він служив в Нижньому Тагілі. Вона була солісткою Чернівецької філармонії. Якось, після одного з виступів, фотографія юної Ротару потрапила на обкладинку журналу Україна. Анатолій закохався в портрет молодої дівчини відразу. Він вирішив знайти її і одружитися.

Євдокименко розшукав співачку. Почав за нею наполегливо залицятися, але обраниця залишалася холодною до почуттів молодого хлопця … Як потім зізналася Софія Михайлівна: вона не відразу розгледіла в молодому військовому того єдиного. А виходити заміж вона збиралася раз і на все життя. Але все ж Анатолію вдалося підкорити її серце. А після того, як він зробив їй пропозицію молдавською мовою — вона погодилася вийти заміж.

Вони були найщасливішою творчою парою. Для Ротару Євдокименко створив свій ансамбль "Червона рута" і став його художнім керівником. Він самостійно вчився грати на багатьох інструментах. Якщо коханій для пісні терміново потрібен був контрабас або скрипка, Анатолій запрошував репетитора і за кілька ночей опановував техніку. Вони прожили разом більше 30 років, до того часу, поки Євдокименкові не поставили смертельний діагноз.

Популярне: «Ми вдячні нашим ведучим, яким протягом 9 років довелося…»: В Україні закрили популярне шоу талантів

Боротьба зі страшною хворобою тривала довгих 5 років. Коли Софія Михайлівна їхала на гастролі, дзвонила чоловікові щогодини. Але врятувати коханого не вдалося.

Після страшної втрати Ротару взяла тайм-аут — думала, як жити далі. Через півроку вона повернулася на сцену заради того, щоб співати пісні, присвячені єдиній людині — Анатолію Євдокименку.

Вчора Анатолію Євдокименку, чоловікові Софії Ротару, виповнилося б 76 років. Артистка в честь цієї дати опублікувала архівне фото з чоловіком. На чорно-білому знімку молоді Анатолій і Софія виглядають дуже щасливими.