Новини про зірок
Подобається

«Диму без вогню не буває»: Анні Жижі приписують роман з відомим телеведучим. А не погана була б пара!

17/01/2018     Автор: Яна Романська
«Диму без вогню не буває»: Анні Жижі приписують роман з відомим телеведучим.  А не погана була б пара!

Останнім часом ми все більше прив'язуємось до телебачення. А буває таке, що і живемо з певними шоу, передає Корупція.Стар.


А чи задумувалися ви хто криєтся за цими шоу і їхніми ідеями. Одним з таких креативних журналістів, які працюють на українському телеканалі, є Анна Жижа. Вона виросла у творчій сім'ї. Батьки хотіли дати своїй дівчинці все, тому різнобічно розвивали її. 

Ще з малечку вона звикла виборювати своє місце під сонцем. І вперто добивалася успіху у своїй улюбленій роботі. Ще зі студенських років Анна захоплюється журналістикою, і її успіх на телебаченні помічають.

 

А от, що ж на особистому фронті? Всім добре відомо, що Ганна віддається роботі на всі сто відсотків. За який би проект вона не бралася їй все вдавалося, а її програма "Ревізор" стає найкращою на каналі.

Популярне: Зі сім'єю на лижі: Ольга Сумська показала як відпочиває на свята

Саме на цьому проекті вона зустріла талановитого ведучого Вадима Абрамова. Харизматичний телеведучий дуже "пасує" Ганні. Та і їхні спільні світлини у Мережі і відео вирізки з "Ревізора" дають привід для питань про романтичні стосунки.  Та попри здогадки ЗМІ, ні Жижа,ні Абрамов цього не підтверджують і не спростовують.

Як відомо, немає диму без вогню, і за цими теплими й дружніми стосунками може ховатися справжнє кохання.