Новини про зірок
Подобається

Красуню-дружину Володимира Зеленського вже всі бачили, а от дітей… В Мережі вперше з’явилися світлини нащадків коміка

16/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Красуню-дружину Володимира Зеленського вже всі бачили, а от дітей… В Мережі вперше з’явилися світлини нащадків коміка

В Україні нема такої людини, яка б не знала талановитого коміка, ведучого, актора та продюсера Володимира Зеленського. Звісно, що фанатів неабияк цікавить його особисте життя, тому кожна нова світлина сім'ї зірки бурхливо обговорюється і "розлітається" по  всіх ЗМІ, передає Корупція.Стар

Популярне: Скільки ж між ними тепла! Руслана у розкішній вишиванці вперше показала фото з маленькою донечкою

Зеленський не дуже любить обговорювати особисте в пресі, а ще більше цього не любить його дружина. Комік сам зізнався, що за кожне її нове фото в Мережі дружина свариться з ним. Фанати захоплюються красою пари і з задоволенням обсипають їх компліментами.

Але справжньою сенсацією стали фотографії Зеленського не тільки з дружиною, а й з дітьми. В сім'ї двоє дітей — донька Олександра та син Кирило і Володимир любить розповідати як він їх любить і що вони є сенсом його життя. Донька займається спортом, а також малюванням, добре вчиться, в майбутньому мріє стати модельєром.

Комік розповідає , що для нього головне, щоб вдома його чекали щасливі діти та кохана дружина, а всі плітки, які постійно з'являються лише плітки і жодним чином не впливають на його життя, адже за роки одруження його стосунки з дружиною лише зміцніли.