Новини про зірок
Подобається

«Не подобалось, що він націоналіст»: Злата Огнєвіч розповіла про коханого всю правду

14/01/2018     Автор: Яна Романська
«Не подобалось, що він націоналіст»: Злата Огнєвіч розповіла про коханого всю правду

Відома українська співачка і екс-нардеп Радикальної партії Олега Ляшка Злата Огневич розповіла, що фанати сфотографували її з її коханим, передає Корупція.Стар.

Цим вона поділилася в інтерв'ю karavan.ua, зазначивши, що він не учасник АТО, як писали деякі ЗМІ.

"Той, з ким мене сфотографували невгамовні фанати, — дійсно мій хлопець. Але він не учасник АТО, хоча регулярно там буває. Він перебуває в одній з військово-патріотичних націоналістичних організацій, давно вивчає військову справу і регулярно їздить у відрядження на фронт — тренувати бійців добровольчих підрозділів ", — пояснила Злата.

Вона підкреслила, що познайомилася зі своїм хлопцем кілька років тому.


Популярне: З сім'єю на лижі: Ольга Сумська показала як відпочиває на свята

"Ми з ним познайомилися років зо три тому в Таїланді, де він тоді працював за контрактом. У нього багато різних спеціальностей, в тому числі він висококласний менеджер. Я приїхала до Таїланду відпочивати, а він представляв приймаючу сторону. Ми відразу сподобалися один одному. Спочатку новий знайомий не підозрював, хто я така, оскільки український шоу-бізнес його абсолютно не цікавить — він слухає західний і російський альтернативний рок. Але хтось із його колег мене впізнався, дав посилання на мої кліпи на YouTube ", — поділилася співачка.

Вона додала, що популярність їй не допомогла. "У той момент він навіть хотів припинити стосунки зі мною, тому що вважав співаків і акторів примхливими, зарозумілими і порожніми. Його фірма організовувала відпочинок знаменитостей, і траплялося, вони вели себе не кращим чином. Але симпатія до мене перемогла над упередженням", — пораділа співачка.

Сама Огнєвич зізнається, що їй не подобалося те, що кохана людина — націоналіст, але після вона перейнялася його переконаннями. "Під його впливом мої погляди змінилися. До речі, він задовго до Майдану казав, що в країні буде збройне повстання. Коли студентів розігнали, він відразу повернувся в Україну і брав активну участь у всіх подіях. В цьому я повністю його підтримувала", — додала вона.