Новини про зірок
Подобається

«Всі дівчата мріють про цього красеня, проте…»: Тільки погляньте на кохану актора Олександра Попова. Хороший вибір!

12/01/2018     Автор: Яна Романська
«Всі дівчата мріють про цього красеня, проте…»: Тільки погляньте на кохану актора Олександра Попова. Хороший вибір!

Красунчик-актор з великим серцем, про нього мріє чимало жінок, а своїм  статусом "неодружений" він приваблює все більше і більше жіночої уваги, передає Корупція.Стар.

Олександр Попов відомий український актор, кар'єра якого перебуває зараз на піку популярності.

Малим Сашко мріяв поєднати своє життя з великим спортом, але після важкої травми двері на п'єдестал футбольного "Олімпу" закрились. Проте хлопчина не став здаватись і вирішив податись у світ мистецта і кіно. Кім того задатки і талант у Олександра були. 

Він починає грати у КВН і вступає на акторські курси. Після, закінчив Київський університет імені Карпенка-Карого.

Його телевізійна кар'єра почалась зі зйомок у рекламі, а вже після його запросили вести одну з ранкових телепередач на каналі "1+1".

У 2007 році він зіграв кілька другорядних ролей. Широку популярність акторові принесли детективний телесеріал «ОСА» і багатосерійна мелодрама «Дворняжка Ляля», у якій було кілька не менш популярних продовжень.

Своє особисте життя актор і телеведучий старається тримати за закритими дверима. Та і в статусі холостяка він цікавіший жіночій публіці.

На даний момент Олександр неодружений, проте романтичні стосунки у нього є. Вже кілька років актор крутить роман з чарівною дівчиною Ганною Антоновою. За інформацією ЗМІ, дівчина працює в посольстві. З Олександром вони проводять увесь вільний час і навіть їздять відпочивати разом. Проте, чи стане красуня у майбутньому дружиною Олександра ще не відомо. 

Залишається лише радіти їхньому щастю і чекати у майбутньому на створення нової сім'ї.

 

1600 метров над уровнем моря!!!

Публикация от Александр Попов (@akter)

 

#сніданоквихідний #сніданок #colorrun2016

Публикация от Александр Попов (@akter)